Ana Sayfa Güncel 31 Ağustos 2022 169 Görüntüleme

30 AĞUSTOS RESEPSİYONU DÜZENLENDİ

30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 100. Yıldönümü dolayısı ile Elazığ Valiliği bir resepsiyon düzenledi.

Düzenlenen resepsiyona Elazığ Valisi Ömer Toraman ve Eşi Evsahipliği yaparken,, Elazığ Valisi Dr. Ömer Toraman, Elazığ CHP Milletvekili Gürsel Erol, Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, siyasi parti başkanları, askeri ve mülki erkan, STK temsilcileri, şehit yakınları ve gaziler katıldı.

İstiklal Marşı’nın  okunmasıyla başlayan resepsiyon Vali Ömer Toraman’ın konuşmasıyla devam etti. Günün anlam ve önemini anlatan bir konuşma yaptı.Toraman” ürkiye Cumhuriyeti’nin kuruluş sürecinde büyük fedakarlıklarla, büyük zorluklarla yürütülen milli mücadelenin taçlandırıldığı günün yıl dönümündeyiz. 26 Ağustos’ta Afyon’da başlayan taarruzla 30 Ağustos’ta Dumlupınar’da meydana gelen Başkomutan Meydan Muharebesi ile neticelenen çok büyük bir askeri başarının yıl dönümündeyiz. Dünya tarihinin son dönemlerde kaydettiği en önemli meydan muharebelerinden bir tanesi. Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün başkomutanlığında kıymetli silah arkadaşları ile ve fedakar vatan evlatları ile birlikte zafer ile taçlandırdığı günün yıl dönümündeyiz. Böyle bir millete mensup olmak bizler için büyük gurur vesilesidir.” dedi.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tema Tasarım | Osgaka.com