Ana Sayfa Güncel, GÜNDEM, ÖZEL HABER, ŞEHRE BAKIŞ, SİYASET, Uncategorized 2 Eylül 2022 377 Görüntüleme

VATANDAŞTAN İYİ PARTİ İL BAŞKANI GÜRGÖZELERE’: ELAZIĞ’DAN BİR MİLLETVEKİLİ ÇIKARMAK SİZİN TARİHSEL SORUMLULUĞUNUZ

VATANDAŞTAN İYİ PARTİ İL BAŞKANI GÜRGÖZELER’E’: ELAZIĞ’DAN BİR MİLLETVEKİLİ ÇIKARMAK SİZİN TARİHSEL SORUMLULUĞUNUZ

İyi Parti Elazığ İl Başkanı Servet Gürgözeler köy ziyaretleri kapsamında Elazığ Merkeze bağlı Hıdırbaba, Aydınlar ve Hal Köylerini ziyaret etti. Ziyaretinde vatandaşları dinleyen Gürgözeler, istek ve taleplerini dinleyen Gürgözeler, çözüm konusunda istişarelerde bulunarak gerekli adımların atılması konusunda çalışmalar yapacaklarını söyledi.

Elazığ Merkez Hıdırbaba Köyü’nde vatandaşlarla bir araya gelen İyi Parti Elazığ İl Başkanı Servet Gürgözeler ve İl Teşkilatı vatandaşları dinledi. İnternet bağlantısı olmaması nedeni ile sıkıntı yaşadıklarını dile getiren vatandaşlar bu konuda Gürgözeler’den destek istediler.

Konunun çözülmesi konusunda gerekli adımların atılması için girişimde bulunacağını belirten Gürgözeler,

‘’ Köylerimizi yıllarca ihmal etmişiz. Bu gün bu çağda hala birçok köyümüzde internet erişimi noktasında sıkıntı yaşanmakta. İnternetin olmaması eğitimi büyük bir sekteye uğratmakta ne yazık ki. Hıdırbaba Köyü’ndeki yurttaşlarımız bu konudan oldukça muzdaripler. Bunun yanı sıra köye yakın olan Çöp Arıtım Tesisi’den dolayı da sıkıntı yaşadıklarını dile getirdiler. Elbette bunlar yaşanabilir sıkıntılar. Partimiz adına elimizden geleni yapabilmek için notlarımızı aldık, değerlendirmelerimizi yaptık. ‘’ dedi

VATANDAŞ GÜZGÖZELER’E ANLATTI: EVİM YIKILMIŞ YAPTIRAMIYORUM

Aydınlar Köyü’nde de vatandaşların ilgisi ile karşılanan Servet Gürgözeler, deprem sonrası mağduriyet yaşadığını söyleyen vatandaşları dinledi. Bir vatandaş Elazığ’da yıkılan binaların yapılamadığını söyleyerek Gürgözeler’e derdini anlattı: ‘’ Depremde çok kötü şeylerle karşılaştık. Evimi önce ağır hasara, sonra orta hasara çevirdiler. Ben mahkemeye verdim. Evim tekrar ağır hasara çevrildi. Evlerimiz yıkıldı. Hayat pahalı..Evlerimiz yıkıldı. 450 Bin lira para istiyorlar evlerimizin yapılması için. Ödeyecek durumumuz yok. Evlerimizi yaptıramıyoruz.Bu ko0nuda çözüm bekliyoruz dedi.

GÜRGÖZELER: ELAZIĞ ASIL ZARARI DEPREMDEN DEĞİL, DEPREM SONRASI SAHİPSİZLİKTEN DOLAYI GÖRMÜŞTÜR

Vatandaşı dinleyen  Gürgözeler, konuyu yakinen takip ettiklerini ve 30 kişilik bir ekip kurduklarını dile getirerek şunları söyledi: ‘’ Bu konuda gezmediğimiz, gitmediğimiz yer kalmadı. Bu güne kadar en az 10 defa 15 defa açıklamalar yaptık. TV lere resimlerle çıktık vatandaşın derdini anlattık. En son geldiğimiz noktada Bir ekip kurduk. Ekip bu konuda araştırmalar yapıyor. Depremle ilgili bir program düzenlemeye çalışıyoruz. 10 -15 gün içerisinde bu konuda hazırladığımız raporu kamuoyu ile paylaşacağız. Ne yazık ki ilimizin her yanında çok ciddi bir sıkıntı var. Elazığ’da depremde çok zarar görmedik belki ama esas zararı deprem sonrası sahipsizlikten, ilgisizlikten gördük.’’ Dedi

VATANDAŞTAN GÜRGÖZELER’E: BU SEÇİMDE EN AZ BİR VEKİL ÇIKARMAK SİZİN TARİHSEL BORCUNUZDUR

Emekli öğretmen olduğunu söyleyen vatandaş da İyi Parti’nin çalışmalarını takip ettiklerini ve partinin yükselen bir ivme kazandığını söyledi.Emekli vatandaş; üLkenin seçim öncesinde zor günler yaşadığını ,bir vatandaş olarak bu duruma çok üzüldüğünü dile getirerek Gürgözeler’e şunları söyledi: ‘’Ben emekli bir öğretmemin.  Bu ülke hepimizin. Yaşadığımız ortamda güven kalmadı. Kendi insanımıza, yaşam biçimlerine, siyasilere güven kalmadı. Bizim sizden istediğimiz güven. Şu anda sizlerin sağlamış olduğunuz ortam bu.

Ülkemizin, toplumun geleceği önemlidir. Başkanım bu seçim çok önemli. Size şunu söylemek istiyorum. Elazığ’dan bir milletvekili çıkarmak sizin tarihsel sorumluluğunuzdur. ‘’ dedi.

 

BU YAŞA KADAR TEK DERDİMİZ ÜLKEMİZ OLDU

Servet Gürgözeler de İyi Parti olarak her daim bu bilinçle çalıştıklarını dile getirerek: Bu yaşımıza kadar tek derdimiz ülkemiz oldu. Tek derdimiz ülkemiz, ülkemizde de Elazığ oldu. Yıllardır siyasetin içindeyiz. Bşr beklenti ya da kazanç peşinde olmadık. Ülkemizin içinde bulunduğu bu zor süreç İyi Parti İktidarı ve ekibiyle aşılacaktır. Çünkü 7 den 70’e vatanını seven, ülkesi için çalışmayı , bilg,i birikim ve emeklerini ülkesi için değerlendirmeyi  düstur edinmiş bir kadromuz var. Üzerimizdeki büyük sorumluluğun bilincindeyiz.Elazığ’da İyi Parti Teşkilatı olarak köy , mahalle ve sokak ayırt etmeksizin, vatandaşlarımızı dolaşıyor, ilimizdeki sorunları yerinde gözlemlemek ve çözüm üretmek amacıyla geziyoruz. Gördüğümüz teveccüh de bizleri memnun ediyor. İyi Parti olarak farkımız gerçekten samimiyetimiz. Çünkü sadece oy istemek için gitmiyoruz vatandaşa.Onları dinlemek için gidiyoruz. Onların dertlerini bize anlatmaları, bizden çözüm beklemeleri de vatandaşımızın bize duyduğu güvenin göstergesidir. ‘’ dedi.

 

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tema Tasarım | Osgaka.com