Ana Sayfa Güncel, GÜNDEM, ŞEHRE BAKIŞ 4 Eylül 2022 370 Görüntüleme

AĞIN BELEDİYESİ ARAÇ ENVANTERİNİ GENİŞLETİYOR

Ağın Belediyesi araç filosuna yenilerini ekledi.  Ağın Belediye Başkanı Ali Uslu “Bugüne kadar belediyemize kazandırdığımız araç gereç ve iş makinalarının mali değeri yaklaşık 10 milyon lira” dedi.

Ağın Belediyesi araç filosuna yenilerini ekledi.  Ağın Belediye Başkanı Ali Uslu, “Bugüne kadar belediyemize kazandırdığımız araç gereç ve iş makinalarının mali değeri yaklaşık 10 milyon lira” diyerek bugüne kadar belediye bünyesine kazandırdıkları araç filosunu tanıttı.

Seçim sürecinde 6 iş makinesini ilçeye kazandıracaklarını söyleyen Ağın Belediye Başkanı Ali Uslu öncülünde belediyeye: İtfaiye aracı, Kanal açma, yol yıkama ve yangın müdahale aracı, 22 Tonluk Paletli escawatör, Kazıcı yükleyici kepçe, Çöp toplama aracı, Hasta nakil ve cenaze aracı, İlaçlama aracı Seyyar Morg ve cenaze yıkama aracı ve makam aracı kazandırıldı.

Belediye Başkanı Ali Uslu göreve geldiklerinden bu yana Ağın Halklına hizmet ettiklerini ve ilçenin ihtiyaçlarına yönelik çalışmalar gerçekleştirdiklerini ifade ederek şunları söyledi:”Bu güne kadar Belediyemize kazandırdığımız araç gereç ve işmakinalarının bugünkü mali değeri yaklaşık 10 milyon lira.
Araçların hemşehrilerimizin hizmetine sunulmasında emeği olan
Genel başkanımız ve siyasi parti temsilcilerimize ,Kıymetli bürokratlarımıza , iş insanlarına ve Ağın sevdalılarına ilçem ve hemşehrilerim adına şükranlarımı sunarım.”

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tema Tasarım | Osgaka.com