Ana Sayfa Güncel, GÜNDEM 4 Eylül 2022 494 Görüntüleme

İL BAŞKANI DURAN, VEFATININ 21’İNCİ YILDÖNÜMÜNDE MERHUM SEPTİOĞLU’NUN KABRİNİ ZİYARET ETTİ.

CHP Elazığ İl Başkanı Av. Coşkun Çağlar Duran, vefatının 21’inci yıldönümünde Elazığ siyasi tarihine damgasına vuran ve Palu Belediye Başkanlığı, Milletvekilliği ve Devlet Bakanlığı görevlerinde bulunan Merhum Ali Rıza Septioğlu’nun Palu’da bulunan kabrini ziyaret etti.

İl Başkanı Duran, yaptığı açıklamada: “Elazığ’ın yetiştirmiş olduğu önemli siyasetçilerin başında Merhum Ali Rıza Septioğlu gelir. Onun Elazığ için çok büyük çaba gösterdiğini ve sadece Elazığ değil Türk siyasetine damga vurduğunu biliyoruz. Şehrimize birçok önemli hizmetin kazandırılmasında katkısı vardır. Bizler de siyasi tarihimizde bu denli önemi olan bir ismi vefatının 21’inci yıldönümünde anmak istedik. Bu vesileyle tekrardan Merhum Septioğlu’nu saygı, sevgi ve rahmetle anıyoruz” dedi.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tema Tasarım | Osgaka.com