Ana Sayfa GÜNDEM, Uncategorized 7 Eylül 2022 308 Görüntüleme

“DR. DEVLET BAHÇELİ HATIRA ORMANI” İŞ BİRLİĞİ PROTOKOLÜ İMZA TÖRENİ GERÇEKLEŞTİRİLDİ

Daha önce Elazığ’ın  Sürsürü Mahallesine yeni yeşil alanı olarak kazandırılacak ormanın adının ”Dr.Devlet Bahçeli Hatıra Ormanı” olarak tahsis edilmesi gündeme gelmişti.

Mayıs ayında Elazığ Belediye Meclisi tarafından düzenlenen toplantıda MHP Belediye Meclis Grubunun isim tespit komisyonuna vermiş olduğu dilekçede yapılacak alanın adının “ Dr. Devlet Bahçeli Hatıra Ormanı” olarak belirlenmesi talep edilmişti. Yapılacak olan alanın adının oy birliği ile belirlenmesinden sonra  Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları ve Orman Bölge Müdürü Sn.Salih Çetiner’in katılımıyla iş birliği protokolü imza töreni gerçekleştirildi. Konuya ilişkin açıklamalarda bulunan Elazığ MHP İl Başkanı Semih IŞIKVER;

“Elazığ Belediye Meclisinin 09/05/2022 tarihli yapılan toplantısında ilimiz Sürsürü Mahallesi ada:4534, parsel:21 numaralı taşınmazın şehir imar planında ağaçlandırma alanında kaldığı, söz konusu alanın hemşehrilerimizin istifadesine sunulması ve ilimize yeni bir yeşil alan kazandırılması kararlaştırılmış, bu alanada MHP Belediye Meclis Grubumuzun isim tespit komisyonuna vermiş olduğu dilekçe ile Türk Dünyasının Bilge Lideri Genel Başkanımız Sayın Dr.Devlet Bahçeli Beyefendinin isminin bu alanda yaşatılması adına ‘Dr.Devlet Bahçeli Hatıra Ormanı’ olarak tahsis edilmesi oy birliği ile karar verilmişti.

Bu doğrultuda, 07.09.2022 tarihinde Liderimizin adını taşıyacak hatıra ormanı için, Elazığ Belediye Başkanı Sn.Şahin Şerifoğulları ve Orman Bölge Müdürü Sn.Salih Çetiner’in katılımıyla iş birliği protokolü imza töreni gerçekleştirildi.

İmzalanan protokole göre, hatıra ormanı içerisine; sedir, ardıç, ıhlamur, akçaağaç, mavi servi, kara servi, leylandi ve mavi ladin türlerinden oluşacak toplam 10.023 adet fidan dikimi gerçekleştirilecektir..

Bu vesileyle, imzalanan bu protokolün hayırlı uğurlu olmasını diliyor, bir kez daha emeği geçen herkese şahsım ve teşkilatım adına ayrı ayrı teşekkür ediyorum.” dedi.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tema Tasarım | Osgaka.com