Ana Sayfa GÜNDEM 8 Eylül 2022 270 Görüntüleme

ELAZIĞ BELEDİYESİ ŞEHİR GENELİNDE HİJYEN ÇALIŞMALARINI SÜRDÜRÜYOR

Elazığ Belediyesi, daha hijyenik ve sağlıklı bir çevre için şehirde temizlik çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından başlatılan tüm mahallelere yönelik yapılan temizlik çalışması Kültür Mahallesi, Üniversite Mahallesi ve Yeni Mahallede devam etti. Mahallelerde kapsamlı temizlik çalışmaları gerçekleştirildi.  Rutin hizmetlere ek olarak gerçekleştirilen çalışmalar doğrultusunda cadde ve sokaklar süpürülerek vakumlu arazözlerle yıkandı.

Vatandaşlar tarafından yoğun olarak kullanılan otobüs durakları, çeşmeler ve oyun parkları buharlı temizlik aracıyla temizlenerek hijyen sağlandı.

Temizlik ekiplerinin çalışması sonucu üç mahallenin sokakları daha temiz bir görünüme kavuştu.

“HEMŞEHRİLERİMİZİN YAŞAM ALANLARINI TEMİZ VE BAKIMLI BİR DURUMA GETİRİYORUZ”

Elazığ Belediyesi Basın-Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada, şehir genelinde temizlik çalışmalarının etkin bir şekilde devam ettiği belirtilerek, “Günlük temizlik çalışmalarının yanı sıra belirlediğimiz program dahilinde ekiplerimiz; tüm mahallelerin, tüm sokak, cadde, ana arterler, park ve bahçelerin temizliğini sürdürüyor. Yaptığımız çalışmalarla Elazığ’ımızın çehresini güzelleştiriyor, hemşehrilerimizin yaşam alanlarını temiz ve bakımlı bir duruma getiriyoruz.” denildi.

VATANDAŞLARDAN BELEDİYE’YE TEŞEKKÜR

Ekiplerin gerçekleştirdiği çalışmalardan dolayı memnuniyetlerini dile getiren vatandaşlar, sunulan hizmetlerden dolayı Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları’na teşekkür ettiler.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tema Tasarım | Osgaka.com