Ana Sayfa Güncel, GÜNDEM, ŞEHRE BAKIŞ, Uncategorized 13 Eylül 2022 332 Görüntüleme

GENÇLİK FESTİVALİ 23 EYLÜL’DE BAŞLIYOR

Elazığ Kamp Kulübü tarafından, Maden’de bulunan Plaj Köyde “Gençlik Festivali” düzenlenecek.
Türkiye’’nin 28 ilinden katılımın beklendiği ‘’ Gençlik Festivali’’ 23 Eylül ‘de başlayacak.Yaklaşık 20 bin katılımcının beklendiği festival etkinlikler ve katılımcılar açısından da bölgenin en büyük festivali olacak.

3 gün boyunca sürecek olan festivalde çeşitli etkinlikler yer alırken, sanatçı Zafer Döner, Kadir Uçan, DJ Onur Yıldız etkinliklerde sahne alacak.

HER YIL DÜZENLENEN FESTİVALLERDEN BİRİ MUTLAKA ELAZIĞ’DA OLACAK

Festival sorumlusu Kamuran Aşar festivale yönelik yaptığı açıklamada şunları söyledi: ‘’Elazığ’ın tanıtımında önemli rol alacağını düşündüğümüz festivale 20 bin kişilik bir katılım bekliyoruz. Elazığ’ı festival için ayrı bir yerde tutuyoruz. Bu yıl ilki düzenlenecek olan festivalimizi ileriki yıllarda da düzenlemeyi planlıyoruz. Her yıl 3 ilde gerçekleştirmeyi düşündüğümüz festival etkinliklerinden birini mutlaka Elazığ’da gerçekleştirmeyi planlıyoruz.

İLK DEFA BU KADAR BÜYÜK BİR FESTİVAL DÜZENLENECEK

Konuyla ilgili olarak yoğun bir taleple karşılaştıklarını da ifade eden Aşar; :23-23 ve 25 Eylül’de Elazığ’da 28 ilden katılımla düzenleyeceğimiz  festival 3 gün sürecek ve tamamen ücretsiz olacak. Festival Maden Plajköy’de Hazar Gölü’nün kıyısında yapılacak. Daha önce Adıyaman, Malatya gibi çeşitli şehirlerde düzenledik, ilk defa Elazığ’da bu kadar kapsamlı bir festival düzenlenecek.

Festivalin temel amacı Elazığ’ın tanıtımı. Elazığ’ın kültürel, doğal güzellik ve zenginliklerini tanıtmak. Bunun yanında Elazığ halkına da bir Pazar oluşturarak ekonomik anlamda katkı sunmayı da amaçlıyoruz. Tamamen ücretsiz olarak tahsis ettiğimiz stantlarda Elazığ’ın yöresel ürün ve yemeklerinin de satışa sunulmasıyla hem yöre halkına bir gelir kapısı oluşturmayı ve her biri bir değer olan yöresel ürünlerimizin de tanıtımını amaçlıyoruz.

 

300 kişilik bir ekiple ücretsiz ve gönüllü olarak elimizi taşın altına koyduk. Bu konuda Elazığ Valimiz, Maden Kaymakamımız, Elazığ Belediye Başkanımız bize büyük destek verdiler. Onlara çok teşekkür ediyoruz. Doğu ve Güneydoğu Anadolu’daki en kapsamlı festivali düzenliyoruz. Elazığlı hayrı sever iş insanlarımızdan bu konuda destek bekliyoruz.  Ümit ediyoruz k tüm misafirlerimizin eğlendiği, dinlendiği, Elazığ’ın bütün güzelliklerini yaşadığı bir festival olacak.

 

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tema Tasarım | Osgaka.com