Ana Sayfa Güncel, GÜNDEM, Uncategorized 13 Eylül 2022 267 Görüntüleme

TÜRK VETERİNER HEKİMLERİ BİRLİĞİ ÖĞRENCİ KONSEYİ 2. DÖNEM BAŞKANLIK SEÇİMİNİ GERÇEKLEŞTİRDİ

Türk Veteriner Hekimleri Birliği Öğrenci Konseyi 2. Dönem başkanlık seçimini gerçekleştirdi. Türkiye’de bulunan 32 Veteriner Falultesi’ndeki tüm Veteriner Hekim adaylarının temsil edildiği konseyde, dün akşam gerçekleştirilen toplantıda konsey başkanlığına Fırat Üniversitesi Veteriner Fakültesi öğrencisi Ertuğ Yalçınkaya, oy birliği ile getirildi. Başkan Ertuğ Yalçınkaya bir önceki kurucu yönetim ekibinde Genel Koordinatör olarak görev yapmaktaydı.

Türk Veteriner Hekimleri Birliği Konsey Başkanı Ali Eroğlu, yaptığı açıklamada Yeni eğitim öğretim döneminde öğrencilere başarılar dilerken oy birliği ile başkan seçilen Ertuğ Yalçınkaya’ yı da tebrik etti. Başkan Ertuğ Yalçınkaya ise seçim için yaptığı açıklamada ” Hedefimiz tüm fakültelerdeki öğrenci arkadaşlarımızdan mesleki birlik beraberliği sağlamak , mesleki aidiyet duygularını arttırmak, problemlerine meslek çatı kuruluşumuz aracılığıyla yardımcı olmak ve mesleki gelişimlerine akademik anlamda katkılar sunmak olacaktır. Tüm öğrenci arkadaşlarıma, ve akademisyen hocalarımıza güzel bir eğitim yılı diliyorum. ” dedi.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tema Tasarım | Osgaka.com