Ana Sayfa GÜNDEM, Uncategorized 19 Eylül 2022 320 Görüntüleme

İKTİDARDAN KILIÇDAROĞLU’NA BİLBOARDLU KARŞILAMA

24 Ocak 2020 yılında meydana gelen deprem sonrası  birçok okulun yıkılması ile CHP tarafından okul yaptırılacağı sözü verilmişti.  CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’ nun hem partisinin Gurup Toplantısını gerçekleştirmek hem de İBB tarafından yaptırılacak olan okulun temelini atmak üzere 20 Eylül’de Elazığ’da olacağı bildirilmişti.

Salı günü Gazi Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinin temel atma törenine katılmak üzere ilimize gelecek olan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun geleceği gün Elazığ’ın dört bir yanının daha önce CHP’li vekillerin ve Genel Başkan Kılıçdaroğlu’nun sözlerinin yer aldığı bilboardlarla donatılmış olması dikkat çekti.

Genel Başkan Kılıçdaroğlu’nun gelişine iktidar kanadından bilboardlı karşılama yapılırken Elazığlı vatandaşlar tarafından CHP kanadına  sosyal medya platformu üzerinden büyük tepki gösterildi.  Elazığlı vatandaşlar twitter hesabı üzerinden #SesVerBayKemal ve #BurasıElazığ hastag’i ile tepkilerini dile getirdiler.

Konuyla ilgili sosyal medya hesabı üzerinden paylaşımda bulunan Elazığ MHP İl Başkanı Semih Işıkver;

“Misafirperverlik üzerinden dem vurup, hukuklarını koruyan ağabeylerim, kardeşlerim, Yiğit  Elazığ Basını…

793 tane Koçyiğidimizi Hendek/ Barikat tuzağına çekip PKK’lı Köpekleri onlara musallat edenlere özgürlük isteyenlerin  HİÇ Mİ SUÇU YOK?

Tunceli’de “devrimci” Elazığ’da “ülkücü” dava adamı olan Sn. Kılıçdaroğlu…

Elazığ’da da söylesene Selahattin’e madalya takacak mısın? ”

Şehrin birçok yerine yerleştirilen bilboardlardan sonra konunun hedefi olan Elazığ Ak Parti İl Başkanı Şerafettin Yıldırım konuyla ilgili olarak sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı açıklamada;

”  1) CHP’nin Genel Başkanının ve milletvekillerinin HDP/PKK seviciliğne , sapıklık olan LGBTİ savunmasına ses çıkarmayan zavallı CHP Milletvekili , sen bize cevap yetiştirmeye çalışacağına bilboardlarda yazılanlara tek tek cevap ver.

2) CHP Elazığ’da bir tiyatro oyunu sergiliyor. CHP’nin zavallısı bu oyunda senin rolün figüranın bir tık üstü. O da şehirde milliyetçiliği oynamak. rolün küçük ama yeteneğin büyük. Bir yüzün bin masken var.

Seçim vaatlerinizin yer aldığı bilboardlara cevap vermek yerine kaçak güreşerek konuyu başka yere çekmek de ancak sizin ucuz siyaset anlayışınıza yakışırdı.”

 

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

İlginizi çekebilir

ELAZIĞ VALİLİĞİNDEN DUYURU

ELAZIĞ VALİLİĞİNDEN DUYURU

Tema Tasarım | Osgaka.com