Ana Sayfa Güncel, GÜNDEM, ŞEHRE BAKIŞ 25 Eylül 2022 326 Görüntüleme

BAKAN YANIK’TAN AK PARTİ İL BAŞKANI ŞERAFETTİN YILDIRIM’A ZİYARET

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık, bir dizi temaslarda bulunmak üzere geldiği Elazığ’da AK Parti Elazığ İl Başkanlığı’nı ziyaret ederek Başkan Şerafettin Yıldırım ve teşkilatıyla bir araya geldi.

Ziyarette bir değerlendirme yapan Bakan Yanık, Elazığ teşkilatının özverili bir şekilde çalışmalarını sürdürdüğünü ve 2023 seçimlerine yoğum bir tempoda hazırlandığını belirterek İl Başkanı Şerafettin Yıldırım’a ve teşkilat mensuplarına teşekkür etti.

Bakan Yanık ziyarette ayrıca 3. yılına giren İl Başkanı Yıldırım’ı tebrik etti.

AK Parti Elazığ İl Başkanı Şerafettin Yıldırım ziyaretle ilgili yaptığı açıklamada; “Türkiye, son 20 yılda AK Parti iktidarlarıyla birlikte sosyal hizmetler ve sosyal yardımlarda bir devrim yaşadı. Elazığ da bu süreçte çok önemli destekler alan iller arasında. 2003 yılından bugüne kadar Elazığ’a sosyal alanlarda kullanılmak üzere 3.3 Milyar Lira maddi kaynak aktarıldı. Sosyal Ekonomik Destek ve Aile Sosyal Destek, Evlilik Öncesi Destek, Koruyucu Aile, Doğum Yardımı, Şiddet Önleme Merkezi, Evde Bakım, Yaşlı ve Engelli Aylığı, Engelli Bakım Hizmetleri gibi programlar çerçevesinde vatandaşlarımıza ciddi destek sağlandı. AK Parti, sosyal hizmet anlayışını, tüm mağdur ve mazlumlarla birlikte ailelelere, çocuklara, gençlere, kadınlara, yaşlılara ve engellilere hizmet verecek şekilde sürekli genişleten anlayışa sahip bir iktidardır. Bu durum, bugüne kadar böyle oldu, bundan sonra da böyle olacak. Ben bu duygularla hem Elazığ’a hem de İl Başkanlığı’mıza ziyaretinden ötürü kıymetli Bakanımıza ve beraberindeki heyete şükranlarımı sunuyor, Elazığ’ımıza katkıları için kendilerine teşekkür ediyorum.” dedi.

Ziyarette, Hazine ve Maliye Bakan Yardımcısı Mahmut Gürcan, Elazığ Milletvekilleri Metin Bulut ile Tolga Ağar, Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, Merkez İlçe Başkanı Ömer Faruk Çelik, İl Genel Meclis Başkanı İbrahim Şerbet, Gençlik Kolları Başkanı Emre Burak Kürüm, İlçe ve Belde Belediye Başkanları, İl Yönetimi ve partililer yer aldı.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tema Tasarım | Osgaka.com