Ana Sayfa ASAYİŞ, Güncel, GÜNDEM 25 Eylül 2022 253 Görüntüleme

ELAZIĞ’DA JANDARMADAN RADARLI VE “DRON”LU TRAFİK DENETİMİ

Elazığ İl Jandarma Komutanlığına bağlı Trafik Jandarmaları Trafikte sürücü, yaya ve yolcuların güvenli bir trafik ortamı içerisinde seyahat etmelerinin sağlanması kazalarda can ve mal kayıplarının önlenmesi amacıyla her türlü tedbiri alıyor.

Elazığ’da Jandarma trafik ekipleri radar ve drone ile gerçekleştirdiği trafik denetimlerinde alkol uygulaması, emniyet kemeri ve kask kullanımı, hız, kırmızı ışık ihlali, seyir halinde cep telefonu kullanımı, toplu taşıma araçları, servis araçları ve diğer trafik ihlalleri ile ilgili olarak denetimler yapıldı.

Gerçekleştirilen trafik denetiminde kurallara uymayan sürücüler drone yardımı ile tespit edildi. Kurallara uymayan araçlar ise ileride bekleyen trafik ekiplerince durdurularak, gerekli cezalar tatbik edildi

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tema Tasarım | Osgaka.com