Ana Sayfa ASAYİŞ, GÜNDEM 29 Eylül 2022 276 Görüntüleme

ELAZIĞ’DA MARKET RAFINDAN ÇALDIĞI ÜRÜNÜ İADE EDEREK PARAYI ALAN HIRSIZ KAYIPLARA KARIŞTI

Elazığ’da geçtiğimiz günlerde meydana gelen hırsızlık olayı pes dedirtti.

Geçtiğimiz günlerde gündüz vakti bir markete giren hırsız gizlice raftan aldığı ürünleri bir başka ürünle değiştirme bahanesiyle kasaya gidip daha sonra ürünü iade etmeyi talep ederek iş yeri sahibinden aldığı paralar ile kayıplara karıştı.

Elazığ’da bir iş yerine alışveriş yapma bahanesiyle giren hırsız iş yeri sahibinin dalgınlığından faydalanarak marketin raflarından aldığı ürünü daha önce aldığını bildirerek raflarda yer almayan bir ürünle değişmek istediğini belirtti.

İş yeri sahibinin kasada diğer müşteriler ile ilgilenmesini fırsat bilen arsız hırsız market rafından çaldığı ürünü iade ederek birde marketin sahibinden ürünün parasını alarak kayıplara karıştı. Hırsızlık esnasında güvenlik kameralarına yansıyan olay izleyenleri hayrete düşürdü.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tema Tasarım | Osgaka.com