Ana Sayfa GÜNDEM, Uncategorized 30 Eylül 2022 466 Görüntüleme

BAŞKAN GÜRGÖZELER: KAPIMIZ, BU DAVANIN UCUNDAN TUTMAK İSTEYEN HERKESE AÇIKTIR

İyi Parti Elazığ İl Teşkilatı partiye katılan yeni üyelere rozet takma programı gerçekleştirdi. Yoğun ilgi ve katılımın olduğu programda İyi Parti üyeleri, İl Teşkilatı ve katılımcılar yer aldı.

Rozet takma programında konuşan İyi Parti Elazığ İl Başkanı Servet Gürgözeler, 5 yıl önce tüm engellemelere rağmen kurulan ve her geçen yıl birlik ve beraberlik duygusuyla büyüyen İyi Parti’nin bu gün Türkiye’nin 3. büyük partisi olduğunu vurgulayarak, ötekileştirmeden,her gün daha da güçlenerek yollarına devam edeceklerini söyledi.

KİMSEYİ ÖTEKİLEŞTİRMİYORUZ, BİZİMLE ÇALIŞMAK İSTEYEN HERKESE GÖNLÜMÜZ DE KAPIMIZ DA AÇIKTIR

Gürgözeler: “ Bugün   partimizin hayırlı bir işi için bir araya gelmiş bulunmaktayız. İyi parti, ülkemizin umudu, geleceğimizin teminatı, birlik ve beraberliğimizin kalesidir. Yaklaşık 5 yıl önce kurulan partimiz, tüm engellere rağmen bugün ülkemizin 3. partisidir. Bugün için geçerli olan bu tablonun yakın bir gelecekte  1.  parti olacağından kimse şüphe etmemelidir. Çünkü; biz bu ülkenin partisiyiz ortak inancı, ülkemizin selameti, milletimizin huzuru olan herkesi bir araya getirmeye kararlıyız, ayrım yapmıyoruz, kimseyi  ötekileştirmiyoruz. Nitekim bugün aramıza yeni katılan arkadaşlarımızla daha güçlü bir şekilde yolumuza devam edeceğiz. Her kesimden insanlarımız dalga dalga iyi partimizin çatısı altında buluşmaktadır.  Elazığ’da göreve geldikten sonra partinin kapalı olan bütün  kapılarını herkese açtık.  Bİzimle olmak isteyen hiç kimseyi ötekileştirmedik. Gruplar ve ekipler kurarak dokuz koldan esnaf, mahalle, köy, ilçe, belde gezilerini yaptık yapmaya da devam edeceğiz. Bizimle çalışmak bu, davanın bir ucundan tutmak isteyen herkese kapımız da gönlümüz de açıktır.

Ülkenin ağır bir ekonomik krizin pençesinde olduğunu, ve ülkenin kaynak ve imkanlarının verimli bir şekilde kullanılamadığını dile getiren Gürgözeler ” İyi parti olarak güçlü kadrolarımızla tüm sorunların üstesinden geleceğimizin teminatını veriyoruz.” dedi.

Konuşmasının devamında Elazığ’da esnaf ve vatandaş ziyaretlerinde gördükleri sorunları ve İyi Parti olarak sorunların çözümüne ilişkin attıkları adımları anlatan Başkan Gürgözeler şunları söyledi:

”Değerli dava arkadaşlarım, ülkemiz, ağır bir ekonomik türbülansdan geçmektedir insanlarimiz temel ihtiyaçlarını gideremez, esnaflarımız ürünlerini satamaz hale gelmiş, siftah yapamadan dükkanlarını kapatır olmuşlardır. Ülkemiz içeride ve dışarıda bir takım problemler ile mücadele etmektedir bu güzel coğrafyamızın imkanları ve bitmek bilmeyen kaynakları ne yazık ki verimli bir şekilde kullanılmamaktadır. İyi parti olarak güçlü kadrolarımızla tüm sorunların üstesinden geleceğimizin teminatını veriyoruz.

İLİMİZDE YAŞANAN SORUNLAR BİR TÜRLÜ ÇÖZÜME KAVUŞTURULAMAMIŞTIR

Bakın ilimizde yaşanan sorunlar ve sahipsizliği bir türlü çözüme henüz kavuşturulmamıştır. Okullar açılırken yıkım kararı alınan okullarımız, tadilata alınan okullarımız, mağdur olan öğrencilerimiz, öğretmenlerimiz, velilerimiz ne yazık ki seslerini duyurmakta yetersiz kalmışlardır. Biz bu okullarımızla ilgili genel başkan yardımcımız ve Sakarya milletvekilimiz Ümit Dikbayır ile görüşüp sıkıntılarımızı kendisiyle paylaştık, vekilimiz sorunlarımıza duyarlılık gösterip aynı gün meclise soru önergesi vermiş  sosyal medya hesaplarından da konunun vehametini paylaşmıştır. Kendilerine buradan bir kez daha teşekkür ediyoruz.”

ŞİMDİDEN MÜJDESİNİ VERİYORUM, ÖNÜMÜZDEKİ HAFTALARDA DAHA ETKİLİ KATILIMLAR OLACAK

Yine şehrimizin kanayan  bir başka yarası Uluova,  Kozova  sulama kanallarını faaliyete geçirip tarım arazilerimizin  can suyu olmadığıdır. Söylenecek çok şey var ama taktir edersiniz ki bu bir katılım törenidir. Bu, katılım törenimiz bir başlangıçtır şimdiden müjdesini veriyorum önümüzdeki haftalarda daha etkili katılımlara tanık olacaksınız. Bugün yaptığımız bu katılımda bir çok arkadaşımızın emeği hakkı vardır. Şuan Arıcak’tan Yeniden Refah partisinin eski yöneticileri partimize katılmak için aramızdalar. kendilerine ‘hoşgeldiniz’ diyorum. Arıcak ilçe başkanımız Müslüm Kara, merkez ilçe yönetiminde Fatih Ateşsarar  ve Mehmet Demir kardeşimize huzurlarınızda teşekkür ediyorum.

KADIN KOLLARI’NDA BAYRAK DEĞİŞİMİ

Bugün bir başka  faaliyetimiz ise kadın kollarımızda yapılan değişikliği  devir teslim törenini  gerçekleştirmektir. Eski başkanımız Av. Halide ATAŞ hanımefendiye bugüne  kadarki hizmetlerinden dolayı teşekkür ediyorum. Kendisi  yönetimimizde  görevine  devam  edecektir, yeni başkanımız  Gül Sema Karakoçan  hanımefendiye de yeni görevinde başarılar diliyoruz. Biz, siz ve hepimiz daha iyi bir Türkiye inşaa etmek için var gücümüzle çalışacağız, ülkemizi ve şehrimizi liyakatli, adaletli yönetim kadrolarıyla aydınlık yarınlara taşıyacağımız sözünü veriyoruz.”

Kadın politikaları Başkanı Halide Ataş, devir teslim töreninde şunları söyledi: “ Kadın politikaları başkanlığı görevini çok severek yönettim ancak bazı sağlık sorunları sebebiyle  daha arka planda çalışmam gerecek bundan sonra partimizde, yönetimdeki görevim  aynı şekilde devam edecektir; ben, benden  çok daha tecrübeli olduğunu düşündüğüm Gül Sema hanıma  görevi devrettiğim için çok mutluyum. Kendisine de de bundan sonraki aşamada büyük başarılar temenni ediyorum. İnşallah parti olarak bundan sonra artık iktidar yolunda  gittiğimiz bu yolda, aynı istikrarla, aynı hızla, aynı mücadele, aynı sevgiyle  saygıyla ve hoşgörüyle devam edeceğimizi düşünüyorum.” Dedi.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tema Tasarım | Osgaka.com