Ana Sayfa Güncel, GÜNDEM, ŞEHRE BAKIŞ 2 Ekim 2022 270 Görüntüleme

STK PLATFORMU EYLÜL AYI TOPLANTISI DÜZENLENDİ

STK Platformu Eylül Ayı Çalışma Grubu Ve Danışma Kurulu İstişare Toplantısı Gerçekleştirildi.

Elazığ’da, STK Platformu tarafından Eylül ayı Çalışma Grubu ve Danışma Kurulu İstişare Toplantısı yapıldı. Ahmet Tevfik Ozan Fuar ve Kongre Merkezi’ndeki toplantıya, STK Platformu Dönem Sözcüsü Zafer Aksuoğlu ve üyeler katıldı.

Başkan Aksuoğlu, Elazığ adına platformun tespit ettiği sorun ve sıkıntıları gündeme getirmeye devam ettiklerini dile getirdi.

Taleplerini sıralayan Aksuoğlu: “Elazığımızın 2. Hatta 3. Üniversiteye kavuşması noktasında lobi çalışması yapılması. İkinci bir konumuz ise hızlı trenin güzergahının Elazığ’a uzatılarak şehrimizin de bu hizmetten faydalanması. Üçüncü konumuz Güneykent Mahallesi’nde bir aile hekiminin eksik olması yetkililerimize de çağrıda bulunuyoruz. Elazığ’ın uçak seferlerinin az ve çok geç saatlerde olması bunu siyasilerimize iletmiştik buradan da yine çağrı yapıyoruz.” Dedi.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tema Tasarım | Osgaka.com