Ana Sayfa GÜNDEM 3 Ekim 2022 327 Görüntüleme

FIRAT ÜNİVERSİTESİ’NDEN DUYURU

Bazı yerel ve ulusal gazeteler ile sosyal medya haberlerinde Sayıştay Başkanlığı tarafından yapılan denetimlerde üniversitemizde 2000 – 2020 yılları arasında “Üniversite şube müdürlüğü kadrolarına; fakülte sekterliği, yüksekokul sekreterliği ve enstitü sekreterliği kadrolarından görevde yükselme sınavına tabi tutulmaksızın atama yapıldığı” belirtilmiş ve kendi görev dönemi olmamasına rağmen haberlerde rektörümüzün fotoğrafı kullanılmıştır.

Rektörümüz Prof. Dr. Fahrettin Göktaş, 13 Ağustos 2020 tarihinde göreve başlamış olup bu tarihten itibaren de bu kapsamda hiçbir atama veya görevlendirme yapmamıştır. Ayrıca Sayıştay raporunda da bu döneme ilişkin hiçbir bulguya rastlanmamıştır.

Bu kapsamda atamalarla hiçbir ilgisi olmadığı halde ilgili haberlerde rektörümüzün fotoğrafını kullananlar hakkında gerekli hukuki girişimler başlatılacaktır. Kamuoyuna saygıyla duyurulur…

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tema Tasarım | Osgaka.com