Ana Sayfa GÜNDEM, Uncategorized 4 Ekim 2022 462 Görüntüleme

GÜRGÖZELER: GÖREVE GELDİĞİMİZ GÜNDEN BERİ HALKIMIZLA BİRLİKTEYİZ. SOSYAL MEDYA SİYASETÇİSİ OLMADIK

İyi Parti Elazığ İl Başkanı Servet Gürgözeler, göreve geldikleri günden itibaren yaptıkları çalışmalar hakkında bir değerlendirmede bulundu.

Harputtimers’e özel  açıklamalar yapan Gürgözeler,  parti teşkilatı olarak hem il teşkilatı yapılanmasını gerçekleştirirken, köy, belde ve il içi vatandaş ve esnaf ziyaretlerini ara vermeksizin gerçekleştirdiklerini dile getirdi.

UZMAN VE ÇALIŞKAN BİR EKİPLE YOLA ÇIKTIK

Elazığ İYİ Parti İl Başkanı Gürgözeler;  göreve geldiklerinden bu tarafa 9 ay gibi bir süreci tamamladıklarının altını çizerek şunları söyledi.

‘’Biz geldiğimiz günden bu tarafa bir dakikamızı bir saniyemizi boşa geçirmedik. Ekiplerimizi istişare gruplarımızı komisyonlarımızı oluşturduk. Ve bu gruplarımızdan saha çalışma programları yaptık. Ve inanın ekiplerimiz haftanın 4 günü dönüşümlü bir şekilde çalışmalarını yürütüp raporlarını tamamlamışlardır.’’

DERNEKLERLE, STK’LARLA SÜREKLİ İSTİŞARE HALİNDEYİZ

Elazığ’da STK ve Dernekleri ziyaret ederek şehrin sorunları ve yapılabilecek çalışmalar konusunda istişare halinde olduklarını dile getiren Gürgözeler,

‘’Şuana kadar 35 e yakın STK ve dernekleri, yönetim kurulu ekiplerimizle birlikte gezdik. Yine  tüm ilçelerimizi, beldelerimizi ve ilçelerimize bağlı köylerimizi saha ekiplerimizle gezdik. Elazığ hizmet bekleyen, özellikle köylerinde hizmete erişim noktasında vatandaşların sıkıntı yaşadığı bir kent haline gelmiş.

Köy, mahalle ayırt etmeksizin bizleri arayan, sıkıntılarını dile getiren tüm köylerimize gittik. Ne mutlu bize ki vatandaşlarımız sorunlarını anlatacakları bir mercii olarak bizleri görmüşler. Dinlediğimiz her bir vatandaşımızın sorunlarına imkanlarımız ölçüsünde çözüm sunma gayreti içerisinde bulunduk. Gittiğimiz her bir köyün, her bir mahallenin çözüm bekleyen sorunlarını genel merkezimize ilettik. ” dedi.

KOLTUK İÇİN DEĞİL, VATANDAŞIN SORUNLARININ ÇÖZÜMÜ İÇİN SİYASETİN İÇİNDEYİZ

Elazığ’ın  eğitiminden, tarımına, ekonomik krizden  sosyal ve kültürel bütün sorunlarını  büyük bir hassasiyetle takip ettiklerini de ifade eden İyi Parti İl Başkanı Servet Gürgözeler, Mesailerinin vatandaş odaklı sorun çözümü üzerine gerçekleştiğini de vurguladı.

‘’Merkez ova köylerimizden ortalama 30 un üzerinde köyümüze bizzat ziyaret gerçekleştirip köylerimizin sorunlarını basın ve kamuoyuyla paylaştık. Yine sokak gezilerimiz kapsamında 41 mahallemize ve esnaflarımıza geziler yaptık.’’ Dedi.

HER MAHALLE, HER KÖY İÇİN AYRI EKİPLER KURDUK

Her mahalle ve köy için ayrı bir ekip kurduklarını ve İl Başkanlığı olarak sürekli olarak dolaylı ya da direkt olarak vatandaşlara ulaştıklarını kaydeden Gürgözeler, ihtiyaç ve hizmet konusunda erişim sıkıntısı çeken birçok köy olduğunu söyledi.

‘’ Oluşturduğumuz ekipler o mahallemizin mahalle başkanıyla birlikte gezdiler.  Bugüne kadar herkesi bu çatı altında topladık, toplamaya da gayret ediyoruz. Kimseyi ayrıştırma ötekileştirme lüksümüz yok olamaz da. Genel Başkanımızla genel başkan yardımcılarımızla sürekli istişare halindeyiz, şehrimizin sorunlarını onlarla paylaşıyor sorunlarımızı basınımızla paylaşıyoruz. Teşkilatlanmamızı da ilçelerimiz kısmında tamamladık, beldelerimizi de süratle toparlamaya devam ediyoruz.’’

SOSYAL MEDYA SİYASETÇİSİ OLMADIK

İyi Parti’nin halkla bütüncül bir teşkilatlanmaya sahip olduğunu vurgulayan Gürgözeler, herhangi bir inancın, herhangi bir etnik kimliğin, herhangi bir bölgenin değil Türkiye’nin partisi olduklarını söyledi. Her türlü engellemelere rağmen bu gün Türkiye’nin en büyük 3. Partisi olan İyi Parti’nin vatandaşın tereddüt etmeksizin kapısını çaldıkları bir parti olduğunu ifade ederek ‘’ Elazığ’da göreve geldikten sonra partinin kapalı olan bütün  kapılarını herkese açtık.  Bİzimle olmak isteyen hiç kimseyi ötekileştirmedik. Gruplar ve ekipler kurarak dokuz koldan esnaf, mahalle, köy, ilçe, belde gezilerini yaptık yapmaya da devam edeceğiz. Bu gün gencinden yaşlısına, Türkünden Kürdüne, hangi, inançtan olursa olsun gezdiğimiz her noktada vatandaşlarımız bizlerin de kendilerinden olduğunu , halkın içinden halkla birlikte olduğumuzun bilincindeler. Makam masasında, oturduğumuz yerden Sosyal Medya Siyasetçisi olmadık hiç’’’’ Dedi.

Türkiye’nin büyük bir ekonomik krizin etkisi altında olduğunu da vurgulayan Gürgözeler; ‘’ Ülkemiz bir cennet. Belki de dünyada hiçbir ülkenin bu kadar verimli toprakları yoktur. Jeopolitik açıdan bu kadar önemli noktada olan ülkemizi bizlere sunduğu kaynakların hoyratça kullanılması, ekonomi politikalarının başarısızlığı ne yazık ki ülkemizi yaşadığımız bu zorlu sürece sokmuştur.Biz İyi Parti olarak her biri alanında uzman, halka hizmete gönüllü profesyonel kadrolarımızla bu sorunların üstesinden geleceğimizi söylüyoruz. Ve halkımız da bu teveccühle bize kollarını açmıştır. Gittiğimiz her mahallede, her köyde insanlarımızın can havliyle bize sarılması, dertlerini bizlere anlatması ve çözüm konusunda bizden destek istemeleri de bunun göstergesidir. Aziz milletimiz şundan emin olsun ki İYİ Parti iktidarında ülkenin içinde bulunduğu bu darboğazdan en kısa zamanda çıkaracağız. Halkımız hak ettiği refah ve mutluluğu bizlerle kazanacaktır.’’ Dedi.

   BİZ ÜLKEMİZE SEDALIYIZ, BENİM MESELEM DE ELAZIĞ

Uzun yıllardır siyasetin içinde olan Servet Gürgözeler, bizim amacımız Elazığ’a hizmet etmek. Türkiye sevdalısı insanlarız. Türkiye için İyi Parti, Elazığ için de İyi Parti İl Teşkilatımız var. Siyasetin sorunları çözme ve toplumsal refahı sağlamak gibi bir misyonu vardır. Biz İYİLER’iz. Halkın içindeniz. Haksızlığa uğrayanın yanında olduk. Ayrıştırıcı bir siyaset yapmadan, halkın partisi olma bilinciyle çalışıyoruz. O nedenledir ki bu gün İyi Parti zamanında yola çıkmamıza engel olanların öngöremediği bir hızla büyüyor.”

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tema Tasarım | Osgaka.com