Ana Sayfa Güncel, GÜNDEM, SAĞLIK, ŞEHRE BAKIŞ 4 Ekim 2022 230 Görüntüleme

İL SAĞLIK MÜDÜRLÜĞÜ EKİPLERİ YAŞLILAR GÜNÜNDE GAZİ HUZUREVİ’Nİ ZİYARET ETTİ

İl Sağlık Müdürlüğü tarafından 1 Ekim Dünya Yaşlılar Günü kapsamında Elazığ Gazi Huzur Evi, Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi’nde kalan yaşlı vatandaşlarımız ziyaret edilerek, çeşitli etkinlikler eşliğinde Dünya Yaşlılar Günü kutlandı.

03.10.2022 Pazartesi günü Halk Sağlığı Hizmetleri Başkanı Dr. Abdulkadir KANTARCIOĞLU başkanlığında düzenlenen etkinliğe;idareciler, birim sorumlusu hekimleri, çalışanlar ve huzurevi sakinleri katıldı.

Ekim ayının ilk günü kutlanan Dünya Yaşlılar Günü dolayısıyla huzurevinde kalan yaşlı vatandaşlar ile yakından ilgilenen ve birebir görüşen ekipler, yaşlıların sorun ve taleplerini dinlediler.

Yaşlılarla bir arada olmaktan mutluluk duyduğunu belirten Halk Sağlığı Hizmetleri Başkanı Dr. Abdulkadir KANTARCIOĞLU “ Yaşlılarımız geçmiş ile geleceğimiz arasında köprü vazifesi görmekle beraber, geçmişin tecrübelerini bizlere en iyi şekilde aktaran değerlerimizdirler. Bu vesile ile bu değerli ulu çınarlarımızın 1 Ekim Dünya Yaşlılar Günü’nü tebrik eder, yaşamlarında sağlık be mutluluklar dilerim” dedi.

Daha sonra kutlama, çalınan müzik eşliğinde çekilen halay ve sohbetler eşliğinde devam etti. Program daha sonra Halk Sağlığı ekibi tarafından 1 Ekim Dünya Yaşlılar Günü anısına hazırlanan pasta kesimi ve çeşitli ikramlarla sona erdi.

 

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tema Tasarım | Osgaka.com