Ana Sayfa GÜNDEM 7 Ekim 2022 446 Görüntüleme

“KÖYÜM BENİM” SOHBET TOPLANTILARINDA MHP’YE YOĞUN İLGİ

MHP Genel Merkezi’nin ilk olarak Elazığ’da başlatmış olduğu ADIM ADIM 2023; “KÖYÜM BENİM” sohbet toplantıları bugün itibariyle Elazığ’da başlatıldı. Sohbet toplantıları  kapsamında  başlayan ziyaretlerin ilk durağı Elazığ’ın Kuyulu Köyü oldu.

Genel Merkezin ilk olarak ilimizde başlatmış olduğu program; MHP Genel Başkan Yardımcısı ve Ankara Milletvekili Yaşar Yıldırım, MHP MYK Üyesi Alper Erdem, MHP MYK Üyesi Eyüp Gönültaş, MHP MDK Üyesi Özmen Alp Giray Erdemir ve MHP Elazığ İl Başkanı Semih Işıkver’in katılımıyla gerçekleşti. Toplantıya vatandaşlar tarafından yoğun bir katılım sağlandı.

“KÖYÜM BENİM” temalı sohbet toplantıları ile köy köy gezerek ülkenin en ücra köşelerinde ki vatandaşlar ile bir araya gelmeyi hedeflediklerini dile getiren Elazığ MHP İl Başkanı Semih Işıkver;

“Köylülerimizin derdini dinlemek maksadıyla bir aradayız. Bu itibarla Saygıdeğer Genel Başkanımız, Türk Dünyası’nın rehber kişiliği, Doktor Devlet Bahçeli ‘’köye gitmek yürek işidir, yürek ister. Bizde de o yürek var. Yavuz yüzlü elleri nasırlı köylülerimizin bir adım arkasındayız, onlarla beraberiz, bir adım arkalarına baktıklarında illaki bizi göreceklerdir.’’ şeklinde ifadeleri ile kurduğu ölçüye istinaden bugün sizlerle bir aradayız.

İnanıyoruz ki bu program da çok güzel geçecek. Bizim adımıza bu programın en büyük özelliği; belki de hem Elazığ’dan, Palu’dan evli olması hasebiyle, hem de ülkücü hareketin canlı geçmişinde, şanlı tarihinde bulunduğu kendi pozisyonu itibariyle, eski Ülkü Ocakları Genel Başkanı olması itibariyle, yine bu davanın çilesini çekmesi çekmiş bir büyüğümüz olması itibariyle, yine depremde yanımızda olması itibariyle, her sıkıştığımıza şehrin her probleminde başvurdunuz makam olması itibariyle saygıdeğer büyüğümüz Sayın Yaşar Yıldırım Beyefendi’nin iştirakleriyle, onların riyaseti ile bu programı gerçekleştirmek benim şahsın ve teşkilatım adına büyük onurdur. Bu itibarla birazdan dua ile başlayacağız programımıza. Akabinde de mikrofonu sözün sahibine, saygıdeğer büyüğümüze arz edeceğim. Ben buraya kadar iştirak eden, burada gönülleri birleştiren, bizi burada yüzlerce hemşerimizle buluşturan, bu toplantıyı organize eden teşkilatıma da çok teşekkür ediyorum. Hepinize en kalbi muhabbetlerine saygı ve sevgiyle selamlıyorum.” dedi.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tema Tasarım | Osgaka.com