Ana Sayfa GÜNDEM 12 Ekim 2022 288 Görüntüleme

AHMET ÖZDEN ÖZEN’İN İMZA GÜNÜ YOĞUN KATILIMLA GERÇEKLEŞTİ

Son çıkan kitabı “Yukarı Fırat Efsaneleri”ni imzalamak için okurlarıyla buluşan Ahmet Özden Özen’e ilgi büyüktü. Ahmet Özden Özen’in imza saatinde standa yoğun katılım olması dikkat çekti.

Sanat, spor, eğitim, siyaset camiasından bir çok isim Ahmet Özden Özen’i imza gününde yalnız bırakmadı. Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları ve bir çok önemli isim Ahmet Özden Özen ile sohbet ederek son çıkan kitabı ve fuar hakkında bilgi aldılar.

Bilge Organizasyon Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Bilge yaptığı açıklamada; Şehrimizin, kültürümüzün önemli yazarlarından Ahmet Özden Özen’i standımızda ağırlamak bizler için büyük bir gururdu. Değerli yazarımız büyük bir katılımla imza gününü gerçekleştirdi” dedi.

Yerel Yayın Birliği Elazığ Şube Başkanı ve elazigdabugun.com genel yayın yönetmeni Ümit Albayrak yaptığı açıklamada; “Bir kez daha fuarların önemini görmüş olduk. Elazığ’da bu tür organizasyonların düzenli hale gelmesi bizleri mutlu ediyor. Bugün çok değerli yazarımız Sn. Ahmet Özden Özen’in imza gününe katılım sağladık. Yaşanan yoğun katılım gözlerden kaçmadı. Biz de değerli yazarımızın imzalı kitabını aldık. Okurlara ve şehrimize kazandırdığı güzel eserler için kendisine çok teşekkür eder, çalışmalarında başarılar dileriz” dedi.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tema Tasarım | Osgaka.com