Ana Sayfa GÜNDEM 14 Ekim 2022 290 Görüntüleme

DEVA PARTİSİ AĞIN İLÇESİNİ ZİYARET EDEREK İLÇEYLE İLGİLİ ÇALIŞMALAR BAŞLATTI

Deva Partisi Elazığ İl Teşkilatınca Ağın ilçesine düzenlenen ziyaret kapsamında Ağınlı vatandaşlarla bir araya gelindi. Ziyaret sonrası değerlendirmelerde bulunan İl Başkanı Av. Mehmet Kangal;

“Elazığ’ımızın en güzel ilçelerinden biri olan Ağın ilçemizde kurulacak olan ilçe teşkilatımızla ilgili çalışmalar ve ilçenin genel durumu ile ilgili istişarelerde bulunmak üzere; Ağın ilçe Başkanımız Çiğdem Akyol , Genel Merkez Seçim İşleri Başkan Yardımcısı Ağınlı hemşerimiz Av.Yusuf Şahin ve parti teşkilatımızla kalabalık bir şekilde ilçemize ziyaret gerçekleştirdik. Gerek yerel yöneticiler gerekse de vatandaşlar tarafından son derece ilgi ile karşılanan ziyaretimizde, sorunlara ve çözümlere yönelik görüş alışverişinde bulunuldu. Özellikle ilçemizdeki nüfus azalmasını tersine çevirmek için acilen potansiyellerin canlandırılması , genç nüfusun ilçedeki tarımsal ve ticari faaliyetlere yönelimini arttırmak amacıyla ilave destek programlarının ve yatırımların bir an önce işler hale getirilmesi gerektiği yönünde tespitler yapıldı. Sağolsunlar  Kaymakamımız ve Belediye Başkanımızın bu yöndeki çabaları takdire şayan. Bizler de ilçe teşkilatımızla birlikte, Ağın ‘ın kalkınması ve hak ettiği bir seviyeye gelmesi adına büyük bir özveri ile çalışacak ve Deva Partisi olarak mücadelemizi sürdüreceğiz.” dedi.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tema Tasarım | Osgaka.com