Ana Sayfa GÜNDEM, Uncategorized 14 Ekim 2022 298 Görüntüleme

EĞİTİMCİ YAZAR GÜNAYDIN YARIN LÖSEMİLİ ÇOCUKLAR İÇİN SİZLERİ STANTINA BEKLİYOR

KÖKBÖRÜLER ve KÖKBÖRÜLER-2 ALPAGUT kitaplarının yazarı Eğitimci-Yazar Mehmet Ali Günaydın, Lösemili çocuklarla ilgili farkındalık yaratmak ve onlara destek olmak için bir kampanya başlattı. Cumartesi günü satılacak olan KÖKBÖRÜLER ve KÖKBÖRÜLER-2 ALPAGUT kitaplarının gelirini bir Lösemili çocuğa bağışlayacak olan GÜNAYDIN, tüm duyarlı vatandaşları standa davet etti.

Eğitimci-Yazar Mehmet Ali Günaydın KÖKBÖRÜLER ve KÖKBÖRÜLER-2 ALPAGUT kitaplarının Cumartesi günkü gelirini lösemili çocukların eğitim giderleri için bağışlıyor. Lösemili çocuklarla ilgili farkındalık yaratmak ve Onlara destek olmak için bu kampanyaya imza atan Mehmet Ali Günaydın tüm Elazığ halkını cumartesi günü saat 10:00 ile 21:00 saatleri arasında Ahmet Tevfik Ozan Fuar Ve Kongre Merkezinde bulunan kitap fuarında ki standına bekliyor.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tema Tasarım | Osgaka.com