Ana Sayfa Güncel, GÜNDEM, SPOR 14 Ekim 2022 2153 Görüntüleme

ELLERİNİZ DERT GÖRMESİN

Elazığ Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü bünyesinde faaliyet yürüten ve şehir merkezinde yer alan Şehit Muammer Faruk Salgar Gençlik Merkezi Gençlik Çalışanları ve Gönüllü Gençler, Cuma namazı öncesi Karaçalı Camisine giderek temizlik yaptılar. Gönüllülük bilinci oluşturmak ve günlük rutin işlerde dahi gençlerin katılımını arttırmak, farkındalık oluşturmak ve alışkanlık haline getirilmesi adına bir çok etkinlikle gençleri buluşturan Gençlik Merkezi, Karaçalı Camii’nde namaz öncesi temizlik yaptılar. Pandemi süresince ve sonrasında hijyen konularının fazlasıyla arttığı bu süreçte ortak alanların daha temiz olması adına yapılan çalışmalar da Gönüllü Gençler camii cemaatinden hem tebrik hem de dua aldılar.

Gençlik ve Spor İl Müdürlüğünden yapılan açıklamada; Sosyal ve Kültürel anlamda bir çok etkinlik ve organizasyon da Gönüllü Gençlerimizin varlığına alıştık. Asıl amacımız farkındalık ve bilinç oluşturmak adına okullar da, parklarda, sokaklarda, camilerde, tabiri caizse canlıların olduğu her alan da olduğu her alanda gençlerimizi görüyoruz ve karşılık beklemeksizin yaptıkları işleri takdirle karşılıyoruz.

Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü olarak gençlerimize bu anlamda her türlü katkı ve desteği sağlıyoruz, sağlamaya da devam edeceğiz inşallah. Bu bağlamda da Milli ve Manevi duyguların gençlere öğretilmesinde yaptığımız çalışmalar ve programlarla da İl Müdürlüğü olarak Gençlik Merkezi çalışanlarımıza ve gönüllülerimize yürekten teşekkür ediyoruz, elleriniz dert görmesin, ‘’ ifadelerine yer verildi.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tema Tasarım | Osgaka.com