Ana Sayfa GÜNDEM, Uncategorized 18 Ekim 2022 426 Görüntüleme

IŞIKVER’DEN MUHTARLAR GÜNÜ KUTLAMASI

MHP Elazığ İl Başkanı Semih Işıkver 19 Ekim Muhtarlar günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı. Mesajında muhtarlık müessesesinin toplumun önemli yapı taşlarından biri olduğunu ifade eden Işıkver, MHP Elazığ İl Teşkilatı olarak, Elazığ’daki tüm köy ve mahalle Muhtarlarıyla iyi ilişkiler içerisinde olarak, irtibatı daima sağlayarak, istişareler halinde olduklarını dile getirdi. Işıkver şunları söyledi:

”Seçimle göreve gelen Muhtarlarımız, demokrasimizin temel taşlarıdır. Muhtarlarımız, vatandaşlarımızın beklentilerinin karşılanmasında, sorunlarının çözüme kavuşturulmasında olmazsa olmaz bir öneme sahip olup; köylerimizde ve mahallelerimizde devletimizin gözü ve kulağıdır.

Toplumsal hayatımızın önemli yapı taşlarından biri olan Muhtarlık müessesesi, hizmet odaklı anlayışın hayata geçirilmesinde vazgeçilmez bir öneme sahiptir. Bizler de MHP Elazığ İl Teşkilatı olarak, ilimizdeki tüm köy ve mahalle Muhtarlarımızla iyi ilişkiler içerisinde olarak, irtibatı daima sağlayarak, istişareler halindeyiz.. Değerli Muhtarlarımızın köyleri ve mahalleleri adına dile getirdikleri sorunların en kısa sürede çözülmesi noktasında azami gayret sarf etmekteyiz. Vatandaşımızın üzüntüsünde ve sevincinde gönül rahatlığıyla kapısını çaldığı bir makamda görev yapan Muhtarlarımız, bizlerin de baş tacıdır. Bizlerle köylerinin ve mahallelerinin gelişimi noktasında çözüm ortaklığı yapan tüm Muhtarlarımıza, ortaya koydukları özverili hizmetlerinden dolayı teşekkür ediyorum.

Bu duygu ve düşüncelerle; başta ilimizde görev yapan Muhtarlarımız olmak üzere tüm Muhtarlarımızın 19 Ekim Muhtarlar Günü’nü kutlarken; ebediyete irtihal eden Muhtarlarımıza Cenab-ı Allah’tan rahmet, hayatta olanlara sağlık, mutluluk ve başarılar diliyorum.”

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tema Tasarım | Osgaka.com