Ana Sayfa Güncel, GÜNDEM, Uncategorized 24 Ekim 2022 168 Görüntüleme

Milletvekili Demirbağ Elazığ’daki Temaslarını Sürdürüyor

AK Parti Elazığ Milletvekili Zülfü Demirbağ, Elazığ’da bir dizi temasta bulundu. Milletvekili Demirbağ, ilk olarak Danıştay Üyesi Nedret Engin’in annesi Merhume Fatma Engin’in cenaze namazına katıldı.

İzzetpaşa Camisi’nde öğlen namazını müteakip kılınan namaza, Elazığ Valisi Ömer Toraman, AK Parti Elazığ Milletvekili Zülfü Demirbağ, STK temsilcileri, merhumenin yakınları ve kalabalık bir topluluk katıldı.

Milletvekili Demirbağ ardından Yurtbaşı Beldesi Cumhuriyet Mahallesi’nde önceki dönem Yurtbaşı Belediye Başkanı Merhum Mustafa Ergin’in kardeşi İbrahim Ergin ile bir araya geldi.

İbrahim Ergin, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek Milletvekili Zülfü Demirbağ’a ziyareti için teşekkür etti.

AK Parti Elazığ Milletvekili ardından Yurtbaşı Beldesi Bahçelievler Taziye evinde, İbrahim Halil Kılıç’ın taziyesine katıldı.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tema Tasarım | Osgaka.com