Ana Sayfa GÜNDEM 25 Ekim 2022 254 Görüntüleme

FIRAT ÜNİVERSİTESİ İLE FIRAT ELEKTRİK DAĞITIM A.Ş. ARASINDA İŞ BİRLİĞİ PROTOKOLÜ İMZALANDI

Fırat Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Elektrik-Elektronik Mühendisliği Bölümü ile Fırat Elektrik Dağıtım A.Ş. arasında eğitim, araştırma ve geliştirmeye yönelik iş birliği protokolü imzalandı.

Rektörlük makamında düzenlenen protokol imza törenine; Fırat Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fahrettin GÖKTAŞ, Fırat Elektrik Dağıtım A.Ş. Şirket Müdürü Müjdat ÇELİK, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Soner ÖZGEN, ElektrikElektronik Mühendisliği Bölümü öğretim üyeleri Prof. Dr. Mehmet CEBECİ, Doç. Dr. Mehmet ÖZDEMİR, Fırat Elektrik Dağıtım A.Ş. Müdür Yrd. Emin ŞEKEROĞLU ve Eğitim Direktörü Selman NAİR katıldı.

Protokol Fırat Üniversitesi Rektörü Prof. Dr.Fahrettin GÖKTAŞ ile Fırat Elektrik Dağıtım A.Ş. Şirket Müdürü Müjdat ÇELİK arasında imzalandı.

İmzalanan protokol kapsamında, taraflar arasında eğitim, araştırma ve geliştirme konularında karşılıklı güvene dayalı sürdürülebilir iş ortamı oluşturmak, sektörün ihtiyaç duyduğu nitelikli insan gücünün yetiştirilmesinde işbirliği yapmak ve ortak projeler üretmek yer alıyor.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tema Tasarım | Osgaka.com