Ana Sayfa Güncel, GÜNDEM, ŞEHRE BAKIŞ 26 Ekim 2022 274 Görüntüleme

ŞEHİR MECLİSİ DÖNEM SÖZCÜSÜ VEDAT DEMİRBAĞ İSTİFA ETTİ

2022 Yılı Mart Ayından itibaren şehir Meclisi Dönem sözcülüğünü başarıyla yürüten Yüksek Ziraat Mühendisleri Birliği Elazığ Temsilcisi Vedat Demirbağ görevinden istifa etti. Şehir Meclisi Dönem Sözcü’lüğü görevinden istifasına gerekçe olarak 2023 yılı içerisinde aldığı siyasi kararları gerekçe gösteren Demirbağ konuyla ilgili bir açıklama yaptı. Demirbağ açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

”2022 yılı Mart ayı içerisinde yapılan yapılan genel kurulda seçilmiş olduğum Elazığ Şehir Meclisi dönem sözcülüğü görevini yaklaşan 2023 seçimleri sürecinde siyaseten bazı kararlar alma aşamasında olmam vesilesi bırakmış bulunmaktayım.

Bu kararı, kurulduğu günden beri özelde ve genelde faaliyet alanının merkezine Elazığ ve Elazığlıyı alan bir yaklaşım ile SİYASETTEN ARİ olarak görev yapan Meclisimizin siyasileşmemesi ve siyasi ikballer uğruna harcanmaması adına almış bulunmaktayım.
Göreve geldiğim günden beri sesimizin gür bir şekilde çıkmasına, şehre dair eylem ve söylemlerimizin kamuoyu ve muhattaplarına ulaşmasında en önemli görevi yapan siz değerli yerel gazetelerimize, yerel televizyon kanallarımıza, internet haber sitelerimize şahsıma bugüne kadar göstermiş olduğunuz teveccüh, destek ve samimiyet için gönülden teşekkür ederim.”

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tema Tasarım | Osgaka.com