Ana Sayfa Güncel, GÜNDEM, ŞEHRE BAKIŞ 26 Ekim 2022 234 Görüntüleme

“Suyun da Sonu Var” Projesi Hayata Geçti

Milli Eğitim Bakanlığı  Din Öğretimi Genel Müdürlüğünün “Eğitimde Rehberlik ve Destekleme Modeli Destek 2022 Programı “ERDEM” kapsamında Seyda Molla Bahri İmam Hatip Ortaokulu tarafından yürütülen “Suyun da Sonu Var” adlı su tasarrufu konulu proje hayata geçti.
Seyda Molla Bahri İmam Hatip Ortaokulu Müdürü Kenan ESsen ve projede yer alan öğrenciler, proje kapsamında yaptıkları çalışmalar hakkında bilgilendirmek üzere İl Milli Eğitim Müdürü Mehmet Yiğit’i ziyaret ettiler.
Projenin amacı ve yaptıkları çalışmalar hakkında Müdür Yiğit’e bilgi veren okul müdürü Kenan Esen Türkiye’de yıllık su kaybının maliyetinin 1,2 Milyar TL’ye ulaştığını ifade ederek çocuklarımızın hayatlarında su bilinci oluşturmak ve günlük yaşamlarında alınacak küçük önlemlerle su kaybının en aza indirilebileceğini amaçladıklarını ifade etti.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tema Tasarım | Osgaka.com