Ana Sayfa Güncel, GÜNDEM, Uncategorized 1 Kasım 2022 327 Görüntüleme

İLETİŞİM FAKÜLTESİ ÖĞRENCİLERİ BELEDİYE OTOBÜS SAATLERİNDE DÜZENLEME İSTİYORLAR

İletişim Fakültesi öğrencileri ulaşım sorunlarının çözülmesini istiyorlar. özellikle akşam çıkışlarında saatlerce araç beklediklerini dile getiren öğrenciler Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları’ndan otobüs seferlerinin sıklaştırılması konusunda destek beklediklerini dile getiriyorlar.
Deniz Ulaş Ayvaz adlı engelli öğrenci, okul çıkışlarınca saatlerce araç beklediklerini, bu durumun kışın daha da zorlayıcı olacağını belirterek bir an önce çözüm istediklerini ifade etti. Ayvaz, Ben % 40 engelli iletişim fakültesi öğrencisiyim. Fakültemiz şehir merkezinde değil .O nedenle ulaşım bizim için büyük bir sıkıntı. Özellikle 2. öğretim öğrencileri akşam dersten çıkıyoruz. Otobüsler normalde yarım saatte bir var. Ancak akşamları saat başı çıkıyor. Akşam 8’de dersten çıkıyoruz ama o saatteki otobüslere yetişemiyoruz. Saat 9 a kadar araç bekliyoruz. Önümüz kış. O saatlere kadar soğukta beklemek zorunda kalıyoruz. Bu sadece benim değil bütün arkadaşlarımızı sorunu. Ne yazık ki arkadaşlarımızdan okulu bırakmayı düşünenler var.
Üniversite öğrencisi olarak Belediye Başkanımızdan bu konuda yardım istiyoruz. Daha önce Belediye Başkan Yardımcısı ile konuyu görüştük. İlgileneceklerini söylediler ama henüz bir gelişme yok. Zor şartlarda okuyoruz. Büyük çaba göstererek okulumuzu kazandık, eğitimimi<e devam etmek için çabalıyoruz.  En azından ulaşım sorunumuzun kolaylaştırılmasını istiyoruz. Bir çok arkadaşım adına konuyu dile getiriyoruz. Akşam saatlerinde otobüs ya da minibüs olsun ,saatler esnetilsin istiyoruz. Dolmuş, minibüs ise zaten akşam 8’den sonra yok. ” dedi.
Okulda ATM olmadığı için de sıkıntı yaşadıklarını dile getiren öğrenciler, ceplerinde para olmadığı zaman ya da acil olarak paraya ihtiyaç duydukları zaman şehir merkezine gitmek zorunda kaldıklarını ve fakültede ATM olmasını istediklerini de dile getirdiler..

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tema Tasarım | Osgaka.com