Ana Sayfa Güncel, GÜNDEM 1 Kasım 2022 170 Görüntüleme

TÜRKİYE KIZILAY DERNEĞİ ELAZIĞ İL BAKANLIĞI OKULLARADA SEMİNERLER VE BİLİNÇLENDİRME EĞİTİMLERİ VERİYOR

Türkiye Kızılay Derneği Elazığ İl Merkezi Başkanlığı ve Genç Kızılay Elazığ Teşkilatı; Kızılay Haftası Etkinlikleri Çerçevesinde Elazığ İl Merkezinde bulunan anaokulu, ilk ve ortaokulları ziyaret ederek, Kızılay’ı anlatıp ilkyardım seminerleri ile gençlerin bilinçlenmesine katkıda bulunuyor.

Kızılay Elazığ Şubesi İl Başkanı Rahman KIZILKAYA yaptığı açıklamada “Kızılay’ın tüm toplum tarafından tanınması gereken, Türkiye’nin En Önemli Sivil Toplum Kuruluşlarından Birisidir.                                                          154 Yıllık geçmişe sahip bir kurumun toplum nezdinde tüm faaliyet alanlarının bilinmesi gerekiyor. Bu bağlamda okulları ziyaret ederek minik yavrularımıza Kızılay’ı anlatıp doğru bilgi edinmelerini sağlıyoruz.” dedi.

Genç Kızılay Elazığ Teşkilatı etkinlik kapsamında gittikleri okullardaki öğrencilere daha önceden hazırladıkları hediyeleri dağıtıp öğrencilerle güzel zaman geçiriyorlar.

29 Ekim 4 Kasım tarihleri arasında kutlanan Kızılay Haftasında ilk durak olarak Yahya Kemal Beyatlı Anadolu Lisesi’ne giden Kızılay ekipleri hafta boyunca Elazığ’daki tüm okulları ziyaret edecekler…

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tema Tasarım | Osgaka.com