Ana Sayfa Güncel, GÜNDEM 7 Kasım 2022 214 Görüntüleme

FIRAT ÜNİVERSİTESİ İLE METEOROLOJİ BÖLGE MÜDÜRLÜĞÜ ARASINDA İŞ BİRLİĞİ PROTOKOLÜ İMZALANDI

Fırat Üniversitesi Rektörlüğü ile Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Meteoroloji Genel Müdürlüğü Elazığ 13. Bölge Müdürlüğü arasında Fırat Üniversitesi kampüs alanında kurulması planlanan otomatik meteoroloji gözlem istasyonu ile ilgili protokol imzalandı.
Rektörlük makamında düzenlenen protokol imza törenine; Fırat Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fahrettin GÖKTAŞ, Meteoroloji 13. Bölge Müdürü Ömer Faruk KAYA ile Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Soner ÖZGEN, katıldı.
Protokol Fırat Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fahrettin GÖKTAŞ ile Meteoroloji 13. Bölge Müdürü Ömer Faruk KAYA arasında imzalandı.
İmzalanan protokol kapsamında, Fırat Üniversitesi kampüs alanında kurulması planlanan otomatik meteoroloji gözlem istasyonu ve alt ekipmanlarının kurulabilmesi için ihtiyaç duyulan gözlem sahasının belirlenmesi yer alıyor.

 

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tema Tasarım | Osgaka.com