Ana Sayfa FLAŞ HABER, GÜNDEM, ÖZEL HABER, Uncategorized 14 Kasım 2022 3238 Görüntüleme

BİZİMLE ATACAĞINIZ HER ADIM SİZİ ZİRVEYE TAŞIR..

Elazığ’ın iki güçlü yayın organı çözüm ortağı olarak bir araya geldi. Alışılmışın dışında geliştirdikleri tanıtım ve organizasyon projeleri ile bu alanda fark yaratacak olan ”Medyavitrini Tanıtım,AR-GE ve Organizasyon” şehrin nabzını tutarak firma ve kurumların pazar payını arttırmayı hedefliyor.

elazigdabugün.com ve harputtimes.com haber siteleri internet gazeteciliği alanındaki çalışmaların yanı sıra stratejik danışmanlık, çözüm ortaklığı ve tanıtım gibi faaliyetlerde birlikte çalışacakları anlaşmayı gerçekleştirdiler. ”medyavitrini.com” çatısı altında bir araya gelen Elazığ’ın iki güçlü haber sitesi, kurulan bu ortaklıkla Elazığ’da danışmanlık, tanıtım ve çözüm konusunda çalışmalarla, büyük ve etkili faaliyet ağını genişletmeyi amaçlıyor.

Güçlü kalemleri ve ”özgün ve özgür haberlerimizle bir..Heryerdeyiz..’ diyerek yola çıkan ve kısa sürede Elazığ’ın en çok okunan haber sitelerinden birisi olan harputtimes com ve Türkiye’nin En Büyük Yerel İnternet Medyası olarak özgün ve tarafsız yayın ilkesi ile yayın hayatına devam eden elazigdabugun.com haber sitelerinin danışmanlık ve çözüm ortaklığı alanındaki birleşmesi Elazığ medya ve tanıtım sektöründe farklı ve güçlü bir ses getirecek.
Elazığ’da danışmanlık ve tanıtım alanlarında  yepyeni çalışmalarla  alanında fark yaratacak bu ortaklık ” BİZİMLE ATACAĞINIZ HER ADIM SİZİ ZİRVEYE TAŞIR..” sloganı ile yola çıkıyor.

Dijital dünyada yer edinmenin en önemli adımlarından biri de reklam ve tanıtım faaliyetlerindeki başarıdan geçiyor. elazigdabugun.com ve harputtimes.com haber sitelerinin tecrübeli ekibi reklamı sadece post paylaşımı veya basit bir reklam metninden ibaret görmüyorlar. Aldıkları her işte haber, video, röportajlar ile tanıtım ve reklam  kampanyasını genişletiyorlar. Üstelik sadece sitelerde değil, tüm sosyal medyalarda, kişi ve/veya kurumla ilgili olan tüm gruplarda o tanıtım çalışması yer ediniyor. 20 binden fazla takipçileri ile ve erişimleri ile Elazığ’da en fazla kişiye ulaşan tanıtım çalışmaları ile sıradan bir çalışma yapmadıklarını kanıtlıyorlar.

Aldıkları her işte başarıyı misyon edinen ve vizyoner bir yaklaşımla yollarına devam edecek olan yeni oluşum danışmanlık ve tanıtım alanında sundukları çözüm ve stratejilerle büyük başarılara imza atacaklar.

 

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tema Tasarım | Osgaka.com