Ana Sayfa GÜNDEM 16 Kasım 2022 507 Görüntüleme

BAŞKAN YILMAZ “ÇALIŞMALARIMIZLA BELDEMİZ İLÇE GÖRÜNÜMÜNE KAVUŞTU”

Yurtbaşı Belediyesi Belde’nin çehresini değiştirmeye ve geliştirmeye devam ediyor. Yurtbaşı genelinde belediye çalışmaları aralıksız devam ederken, Organize Sanayi Bölgesi yolunda, yürüyüş yollarında, kaldırım ve belde girişinde kavşak çalışmalarında, Gülpınar mahallesinde kanalizasyon ve kilit parke çalışmalarında son aşamaya gelinmiş durumda.

Çalışmalarına aralıksız devam eden Yurtbaşı Belediyesi tarafından yapılan açıklamada vatandaşların daha rahat seyahat edebilmesi için araç filosunun genişleterek Belde’ye 2 otobüs daha kazandırıldığı bildirildi.

Belediye olarak yaptıkları çalışmalar ile Yurtbaşı Beldesi’nin bir ilçe görünümüne kavuştuğunu vurgulayan Yurtbaşı Belediye Başkanı Yasin YILMAZ;

“Geçtiğimiz aylarda belediye hizmet binasını modern bir şekilde inşa ederek belde sakinlerimizin hizmetine sunduk. Yurtbaşı Beldesi ilçe görünümüne kavuşmuş durumda. Belediyeciliğin tüm gereksinimlerini yerine getirdiğimizin altını çiziyoruz, Belediyemiz aracılığı ile beldemize  Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından bir adet Amatör Futbol Sahası ve iki adette semt sahası kazandırıldı. “dedi.

BELEDİYE İMKANLARINI SEFERBER ETTİK

Yurtbaşı Belediyesi olarak belde genelinde asfaltsız cadde ve sokağın kalmayacağını hedeflediklerini kaydeden Başkan YILMAZ,

“Yaz sezonunda birçok mahallede asfalt serim çalışmalarını tamamladık. Belde sakinlerinin modern yollarda seyretmeleri adına belediye imkanlarını seferber ettik. Bizlere her konuda destek olan belde sakinlerimize teşekkür ediyorum.

Organize Sanayi Bölgesi yolundan belde girişine kadar kaldırım ve tretuar çalışmalarında sona geldik ,döner kavşak uygulamasını da tamamlanmak üzereyiz.

Opet Kavşağından Yurtbaşı Belde girişine kadar olan güzergahta sıcak asfalt serimi yapılacak, “yol medeniyettir” düsturuyla hareket ediyoruz. Belde halkına hizmet etmekten onur duyuyoruz. Durmadan yılmadan hizmet edeceğiz.” dedi.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tema Tasarım | Osgaka.com