Ana Sayfa Güncel, GÜNDEM 18 Kasım 2022 348 Görüntüleme

ÖZ KAYNAĞIMIZ ÇOCUKLAR GÜMBÜR GÜMBÜR GELİYOR

 

Gençlik ve Spor Kulübü Hentbol Kız-Erkek takımlarımız 2. Ligde mücadelesine devam ediyor.

Gençlik ve Spor Kulübü Kız-Erkek Hentbol Takımlarımız bu yılda iddialı bir şekilde çalışmalarına başladı.
Elazığ’ın öz çocuklarıyla yoluna devam eden Gençlik Spor Hentbol Takımı Özellikle Elazığ’ın dezavantajlı mahallesinde oturan çocuklarımızı antrenörlerimiz olan Turgay Aydıngöz ve Emrullah Şahin ile buluşturarak alt yapı çalışmalarını sağlıyor. Çocuklarımız ara tatillerde de olacak şekilde 12 ay boyunca antrenmanlarına devam etmekte. Amaç ise Elazığ’da hentbol kültürünü geliştirmek ve takımlarımızın devamlılığını sürdürebilmek.

Gençlik ve Spor İl Müdürlüğünden yapılan açıklamada; “ İddialı bir şekilde yeni sezona başlayan Gençlik ve Spor Kulübü Kız-Erkek Hentbol Takımlarımıza başarılar diliyoruz. Takımlarımızın verdiği mücadele ile Elazığ’da hentbol sporunu gün geçtikçe daha iyi bir şekilde geliştirerek başarılar elde edecek, takımlarımızı daha iyi yerlere getireceğiz inşallah. Hentbolda güzel bir oluşumumuz var ve bu oluşumun meyvelerini ilerleyen zamanlarda alacağımıza inanıyoruz. Takımlarımız Hentbol ’da da olduğu gibi hiç transfer yapmadan tamamıyla kendi şehrimizin çocuklarından oluşuyor. Takımların devamlılığı için alt yapı çalışmaları ciddi bir öneme sahip, antrenörlerimiz de bu hususta gereken özveriyi sağlıyorlar, antrenörlerimiz olan Turgay ve Emrullah hocalarımızın yanı sıra Murat Demir hocamız da aramıza yeni katıldı. İnşallah daha güçlü başarılarla dolu bir sezon olur. Bu vesileyle de Gençlik ve Spor Kulübü yöneticilerimize, hocalarımıza ve takımlarımıza başarılar diliyor yeni sezon çalışmalarında da kolaylıklar diliyoruz” ifadelerine yer verildi.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tema Tasarım | Osgaka.com