Ana Sayfa GÜNDEM 24 Kasım 2022 242 Görüntüleme

METİN ŞENTÜRK, ELAZIĞ’DA “GENÇ BAKIŞ AÇISI” PROGRAMINA KATILDI

Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından hayata geçirilen “Genç Bakış Açısı” programı Elazığ Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından Elazığ’da da hayat buldu.

Program Harput Öğrenci Yurdu Konferans Salonunda gerçekleştirildi. Programa yurt öğrencilerinin yanı sıra gençlerde büyük ilgi gösterdi. Program kapsamında Metin Şentürk hayatı ile ilgili söyleşi düzenledi. Kısa hayat hikayesini anlatan Metin Şentürk program sonrası öğrencilerle birlikte şarkı söyleyip sorularını yanıtladı.

Program ile ilgili açıklama yapan Elazığ Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü, “ Gençlik ve Spor Bakanlığımız tarafından hayata geçirilen “Genç Bakış Açısı” programını Elazığ’da da gerçekleştirdik. Program doğrultusunda katılım sağlayan başta Metin Şentürk’e kıymetli yurt öğrencilerimize ve katılım sağlayan herkese teşekkür ediyoruz. Gençlerimize vize haftasında böyle bir söyleşinin yapılarak hayat tecrübelerini dinlemelerinin sağlanması hayatlarına daha iyi odaklanmalarını sağladığını düşünüyoruz. Aynı zamanda programa hazırlık aşmasında emek harcayan tüm personellerimize ayrıca teşekkür ediyoruz”dedi.

Program sanatçı Şentürk’e hediye takdim edilmesiyle son buldu.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tema Tasarım | Osgaka.com