Ana Sayfa Güncel, GÜNDEM, ŞEHRE BAKIŞ, Uncategorized 25 Kasım 2022 389 Görüntüleme

YURTBAŞI BELEDİYESİ HİZMET BİNASI AÇILDI

Yurtbaşı Belediye Başkanı Yasin Yılmaz’ın projesi olan Yurtbaşı Belediyesi Hizmet Binası’nın resmi açılışı gerçekleştirildi.

Eski belediye binasının ihtiyaca cevap vermemesi nedeniyle yeni ve modern bir hizmet binası inşa edilerek hizmete giren Belediye Binası’nın açılışına Elazığ Valisi Dr. Ömer Toraman, Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, Jandarma Alay Komutanı Murat Evren,Ak Parti İl Başkanı Şerafettin Yıldırım,  AK Parti Elazığ Milletvekili Metin Bulut, Akçakiraz Belediye Başkanı Sebahattin Kaya, ETSO Başkanı İdris Alan, çeşitli STK temsilcileri, Oda Başkanları ve vatandaşlar katıldı.


Katılımın yoğun olduğu açılışta Konuşan Yurtbaşı Belediye Başkanı Yasin Yılmaz:Yıllardır belde halkına hizmet sunan belediye hizmet binamızın ihtiyaca cevap verememesi nedeniyle güzel beldemiz Yurtbaşı’na modern bir bina kazandırmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Üç katlı hizmet binasında her ayrıntıyı düşündük. Tüm birimlerimizin bir arada olduğu belediye hizmet binamız estetik görünümüyle beldemize çok yakıştı. Aynı zamanda hizmet binamızın arkasında yer alan garajımızda hizmete sunularak, tüm makine parkımız aynı yerde konuşlandı

.

Hallkımız her zaman yanımızda oldu. Bundan sonra da Yasin Yılmaz olarak gereken tüm hizmetleri yapacağız. Böyle bir hizmet binasını Yurtbaşı’na kazandırmak bize nasip oldu. Altyapı sorunumuzu sona erdirmenin e gururunu yaşıyoruz. Yaklaşık 5 Milyon liralık bir yatırım yaptık.Asfalt konusunda Şahin Şerifoğulları Başkanımıza teşekkür ediyoruz. Organize Sanayi yolu çalışmalarına da başladık. Sn valimiz, vekilimiz, OSB Başkanımız ve Elazığ belediye başkanımızın büyük katkıları oldu. Hepsine teşekkürlerimi halkımız adına iletiyorum.

 

HİZMET ANLAYIŞIMIZI ADALET KAVRAMINI ZEDELEMEDEN HERYERE YAYMAK ZORUNDAYIZ

Açılışta konuşan AK Parti İl Başkanı Şerafettin Yıldırım :” 15 Ay gibi kısa bir sürede yapımı tamamlanan ve hizmete sunulan hizmet binası halkımıza hayırlı olsun. Sn. Valimize, Belediye Başkanımıza ve Milletvekillerimize teşekkür etmek istiyorum. Çünkü halkın yararına olacak tüm konularda çözüm odaklı çalışmalarla şehrin yararına olacak her konuda canla başla çalıştılar.

Fiziki mekanlar güzel. Bunlar yapılması gereken işler. Asıl önemli olan bu mekanlardaki irade gösteren idareciler ve temsilcilerin gönüllere dokunarak kalpleri kazanarak ve kırılan kalpleri tamir ederek ,bize oy versin vermesin herkesle hemhal olmaktır. Bu hizmet anlayışını adalet kavramını zedelemeden yapmak önemlidir. Bizim liderimize sadakatimiz ve sözümüz vardır. Çünkü o 21 yıldır gece gündüz demeden  çalışırken, onun yereldeki , ildeki, beldedeki temsilcileri olarak çalışarak gelecek zamanı inşa etmek zorundayız.

Türkiye Türkiye’den büyüktür. Bunu bu kadar büyük hale getiren Sn. Recep Tayyip Erdoğan’dır.

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, belediyeciliğin millete hizmet kapısı olduğunu vurgulayarak Yurtbaşı Beldesi’nde AK Belediyeciliğin işlendiğini söyledi. Şerifoğulları, büyükşehir belediye anlayışı ile belde ve ilçelere de hizmet verdiklerini söyledi.

Başkan Şerifoğulları: “Belediyecilik millete hizmet kapısıdır. Belediyecilik ilçeye, ile, ülkeye duyulan aşkın adıdır. Bu makamlar bizlere milletimizin emanetidir. Bu sorumluluk duygusu ile bu bilinç ile bizler sizlere hizmet edebilmek için ekibimiz ile birlikte mesai gözetmeden 7/24 çalışıyoruz gayret gösteriyoruz. Bizler hizmet ederken aynı zamanda da şehirlerimizi imar ederken gönülleri abat etmek için onları mutlu etmek için bir gayretimiz söz konusu” ifadelerine yer verdi.

 

AK Parti Elazığ Milletvekili Metin Bulut, Elazığ’da son dönemde birlik ve beraberlikle önemli çalışmalara imza atıldığını belirterek: “Elazığ’ımızın en güzel beldelerinden bir tanesi. Bir yanı Organize Sanayi Bölgesi olan bir yanı Keban Baraj gölü olduğu ikisinin arasında kalmış. Şehre yakın çok önemli tatlı beldelerimizden bir tanesi. Bu beldeyle ilgili birçok sorunu beraber aştık. Çok kolayda bir yol değildi” ifadelerini kullandı.

Vali Dr. Ömer Toraman, bakanlıklar nezdinde yaptıkları görüşmelerle kent merkezi ile ilçe ve beldelerinde her türlü hizmetten yararlandığını söyleyerek: “Belediyelerin, beldelerin sınırlı bütçeleri ve imkanları var ama bununla vatandaşına hizmet etmeye dertlerine çözüm üretmeye çalışıyorlar. Ancak bazı konular var ki onlar belediyelerin, beldelerin gücünü aşıyor. Orada da tabi ki ilgili kurumlar ellerinden geldiği kadar yardımcı oluyorlar. Bizim medeniyetimiz yüksek bir medeniyet. Bizim kültürümüz yüksek bir kültür. Biz büyüklerimizden böyle gördük. İMC geleneğimiz vardı. Zor durumda olanın yardımına koşulurdu. Köyde birinin harmanı kalkmazsa şu yada bu sebeple kalkamazsa bütün köylü o vatandaşın harmanını kaldırırdı. Bu birlik ve beraberlik dayanışma duygusu ile Yurtbaşı ve benzeri beldelerimizin de kendilerini aşan problemi çözmek için hep beraber gayret gösterdik” dedi.

 

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tema Tasarım | Osgaka.com