Ana Sayfa Güncel, GÜNDEM, SPOR 28 Kasım 2022 2464 Görüntüleme

Elazığ Gençlik ve Spor Kulübü Hentbol İlk Maçına Çıktı .

Elazığ Gençlik ve Spor İl Müdürlüğüne bağlı profesyonel Hentbol 2. Lig de mücadelesini sürdüren Gençlik ve Spor Kulübü Kadınlar Ve Erkekler Hentbol takımları için sezon başladı. Hafta sonu gerçekleşen müsabakalarda Erkek Hentbol takımı Adana Sarıçam Belediyespor karşılaşmasında ilk mağlubiyetini aldı. Hentbol 2. Lig F grubunda mücadele eden takım 31-26 skorla mağlup oldu.

Gençlik ve Spor İl Müdürlüğünden yapılan açıklamada; Gençlik ve Spor Kulübümüz de faaliyet gösteren ve profesyonel liglerde yer alan takımlarımız için sezon başladı. Hentbol Erkekler de takımımız Adana’da ilk maçına çıktı. Tabi bildiğiniz üzere takımımız hep kendi çocuklarımız ve sonuna kadar güveniyoruz. Skordan da belli olduğu gibi kötü değil, eksiklerimizi tamamlarız. Sezon arasında ilk profesyonel maçta takımımızı ve hocalarımızı tebrik ediyoruz. İnşallah önümüzdeki maçlar da takımımızın galibiyetini kutlarız. Yeni sezonda sporcularımıza, kulüp hocalarımız ve Yönetimimize başarılar diliyoruz” ifadelerine yer verdi.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

İlginizi çekebilir

GÜLBAY AİLESİNİN ACI GÜNÜ

GÜLBAY AİLESİNİN ACI GÜNÜ

Tema Tasarım | Osgaka.com