Ana Sayfa Güncel, GÜNDEM 30 Kasım 2022 475 Görüntüleme

İYİ PARTİ MERKEZ İLÇE BAŞKANI AYGÜN AKGÜL MAZBATASINI ALDI

İYİ Parti Merkez İlçe 3. Olağan Kongresinde başkanlığa yeniden seçilen Aygün Akgül, mazbatasını aldı

Geçtiğimiz günlerde gerçekleştirilen İYİ Parti Merkez İlçe 3. Olağan Kongresinde Aygün Akgül, yeniden başkanlığa seçilmişti.

İYİ Parti Merkez İlçe Başkanı Aygün Akgül, mazbatasını aldı.

Başkan Akgül mazbatasını aldıktan sonra parti binasında partililerle bir araya geldi.

AKGÜL: ŞEFFAF,ADİL KUCAKLAYICI BİR YÖNETİMİ KENDİMİZE ŞİAR EDİNDİK

Elazığ’a hizmet etme gayretinde olacaklarını kaydeden Başkan Akgül, Aralık ayı içerisinde il başkanlığı kongresinin yapılacağını belirtti. Akgül, “Genel merkezimizin almış olduğu 3. Olağan kongre kararı doğrultusunda,üyelerimizin yoğun katılımlarıyla mahalle ve köy delegelerimizi seçmiştik. Delegelerimizin teveccühleriyle merkez ilçe başkanı ve yönetim kadromuzu seçme tercihte bulundular. İnşallah bizlere güvenerek destek olan camiamıza layık olmaya çalışacağız. Ülkemize ve aziz şehrimize hizmet etme gayreti içerisinde olacağız. Allah’ın izniyle Aralık ayı içerisinde Il başkanlığı seçimimizi de tamamladıktan sonra tekrar sahalara inip, süratle seçim çalışmalarına kaldığımız yerden devam edeceğiz. Şeffaf , adil , kucaklayıcı bir yönetimi kendimize şiar edindik. Yolumuz uzun, yapacak işlerimiz çok. Göreve geldiğimiz günden bu tarafa bizimle omuz omuza çalışan tüm arkadaşlarıma şükranlarımı sunuyor, Yeni yönetimimizdeki arkadaşlarımıza da hayırlı olmasını diliyorum. Buradan başta il başkanımız Servet Gürgözeler’e delegelerimize ve dava arkadaşlarımıza bizlere inanıp sonuna kadar destek oldukları için teşekkür ediyorum. Geldiğiniz için hepinize de ayrıca teşekkür eder ,saygılarımızı sunarız.

 

 

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tema Tasarım | Osgaka.com