Ana Sayfa GÜNDEM 3 Aralık 2022 316 Görüntüleme

Kovancılar İHH, İhtiyaç Sahipleri İçin Kermes Düzenledi

Elazığ İHH İnsani Yardım Derneği Kovancılar İlçe Temsilciliği Yetim ve İhtiyaç Sahibi Aileler Yararına Yardım Kermesi Düzenledi

Elazığ İHH İnsani Yardım Derneği, il merkezindeki faaliyetlerinin yanı sıra ilçe temsilcilikleri aracılığıyla da çeşitli faaliyetler yürütmeye devam ediyor. Bu kapsamda Derneğin Kovancılar İlçe Temsilciliği, yetim ve ihtiyaç sahibi aileler için kermes düzenledi.

Kovancılar İHH İlçe Temsilcisi Hüseyin Yılmaz, kermes ile ilgili yaptığı açıklamada; “Kovancılar İHH binamızda düzenleyeceğimiz 4 günlük bir kermes açılışındayız. Öncelikle burada katkısı olan gönüllü bütün ablalarımızdan ve tüm dostlarımızdan Allah razı olsun. Bizleri kırmayıp bugün yanımızda olan iş insanlarımızdan da Allah razı olsun. Yetim ve ihtiyaç sahibi ailelerimizin ihtiyaçlarını gidermek için düzenlediğimiz bu kermes hayırlara vesile olsun.” dedi.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tema Tasarım | Osgaka.com