Ana Sayfa Güncel, GÜNDEM 4 Aralık 2022 291 Görüntüleme

İYİ PARTİLİ KADINLAR ÖZEL ÇOCUKLARLA BİR ARAYA GELDİ

İYİ Parti İl Kadın Kolları, 3 Aralık Dünya Engelliler Gününde Elazığ’da faaliyet gösteren özel bir rehabilitasyon merkezini ziyaret ederek çalışmalar hakkında bilgi aldı.

İYİ Parti Kadın Kolları, 3 Aralık Dünya Engelliler gününde Elâzığ’da faaliyet gösteren özel bir rehabilitasyon merkezini ziyaret etti. Rehabilitasyon merkezi müdürlerinden ve öğretmenlerinden merkez ve çalışmaları hakkında bilgiler alan İYİ Parti Kadın Kolları Başkanı Gülsema Karakoçan, özel çocuklarla sohbet etti.

Yİ Parti olarak engelli bireylere yönelik politikalarının hazır olduğunu söyleyen İYİ Parti Kadın Kolları Gülsema Karakoçan,  Engelli bireylerin bir gün değil her gün yanında olmalıyız. Unutmayalım ki hepimiz birer engelli adayıyız. Sevgi ve saygıyla, hoşgörümüzle hayatı onlar için kolaylaştırmalıyız.  Engellerin hep birlikte çalışarak aşılacağı engelsiz bir dünya temennisiyle tüm engelli kardeşlerimizin 3 Aralık Dünya Engelliler Gününü kutluyor, sağlık ve mutluluklar diliyorum “dedi.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tema Tasarım | Osgaka.com