Ana Sayfa Güncel, GÜNDEM 8 Aralık 2022 285 Görüntüleme

VALİ ÖMER TORAMAN VE BELEDİYE BAŞKANI ŞAHİN ŞERİFOĞULLARIOSB VE KUZEY ÇEVRE YOLU ARASINDAKİ ÇALIŞMALARI İNCELEDİ

Elazığ Valisi Dr. Ömer Toraman ve Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, 2. Organize Sanayi Bölgesi ile Kuzey Çevre Yolu arasındaki bağlantı yolunda incelemelerde bulundu.
Vali Toraman ve Başkan Şerifoğulları, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Ali Şiş, İl Genel Meclis Başkanı İbrahim Şerbet ile birlikte çalışmaların yürütüldüğü alanda incelemelerde bulunarak, Karayolları 8. Bölge Müdürü Yusuf Güneş’ten gelinen aşama ile ilgili bilgiler aldı.
Bağlantı yolunda incelemelerde bulunan Vali Dr. Ömer Toraman, Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları ve beraberindeki heyetin bir sonraki durağı ise 2’inci Organize Sanayi Bölgesi oldu. Çalışmaların yürütüldüğü alanda incelemelerde bulunan heyet ardından düzenlenen toplantıda süreci değerlendirdi.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tema Tasarım | Osgaka.com