Ana Sayfa Güncel, GÜNDEM 10 Aralık 2022 463 Görüntüleme

Elazığ Gençlik ve Spor Kulübü Kadınlar Hentbol Deplasmanda Galip

Elazığ Gençlik ve Spor İl Müdürlüğüne bağlı profesyonel Hentbol 2. Lig de mücadelesini sürdüren Gençlik ve Spor Kulübü Kadın Hentbol takımı Cumartesi günü deplasmanda oynadığı Erzurum Aile ve Sosyal Politikalar GSK karşılaşmasında mücadele ettiği takımı 19-14 skorla yenerek galip gelen takım oldu.

Gençlik ve Spor İl Müdürlüğünden yapılan açıklamada; 2.lig de mücadele eden Gençlik ve Spor Kulübü Kadınlar Hentbol takımımızı tebrik ediyoruz. Çekişmeli ve heyecanı yüksek bir maçta takımımız galip geldi. Tabi bildiğiniz üzere ve hep söylediğimiz gibi takımımız kendi çocuklarımız ve sonuna kadar güveniyoruz. Nitekim de yüzümüzü güldürdüler. Bir kez daha takımımızı ve hocalarımızı tebrik ediyor, başarılar diliyoruz. ” ifadelerine yer verdi.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tema Tasarım | Osgaka.com