Ana Sayfa GÜNDEM 14 Aralık 2022 498 Görüntüleme

“MAVİ YELEKLİLER” SAHAYI BOŞ BIRAKMIYOR

DEVA Partisi Elazığ İl Başkanı Av. Mehmet Kangal ve parti yönetimi semt pazarını ziyaret etti.

DEVA Partisi Elazığ İl Yönetimi kent genelinde çalışmalarına ara vermeden devam ediyor. Parti teşkilatı, toplumun her kesimini ziyaret ederek bilgilendirme ve tanıtım faaliyetlerini sürdürüyor. Bu kapsamda parti yöneticileri ile, Salı günü İzzetpaşa Mahallesinde kurulan semt pazarında , tezgah sahipleri ve vatandaşların nabzını tutan İl Başkanı Av. Mehmet Kangal, “Teşkilat mensuplarımız ile Mavi Yeleklerimizi giyerek semt pazarında , esnafımız ve vatandaşlarımızla bir araya geldik, sorun ve taleplerini dinleyip kendilerine eylem planlarımızı anlattık.Çok samimi ve sıcak karşılandık. DEVA Partisi’nden beklentilerini sorduğumuzda, her alanda bizlerden beklentilerinin çok büyük olduğunu , çok daha fazla çalışmamız gerektiğini ve artık değişikliğin gerekli olduğu cevabını aldık. Bu görüşmelerimizde de, herkesin ortak sorununun hayat pahalılığı olduğunu bir kez daha vurgulamak isteriz.
Bu konuda ve diğer tüm alanlarda Türkiye’nin DEVA’sı olma yolunda devamlı sahalarda olacağımızı ve çalışmalarımızı aralıksız sürdüreceğimize söz veriyoruz dedi.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tema Tasarım | Osgaka.com