Ana Sayfa Güncel, GÜNDEM 14 Aralık 2022 420 Görüntüleme

MHP İL BAŞKANLIĞI’NDA DEVİR TESLİM GERÇEKLEŞTİ

Milliyetçi Hareket Partisi Elazığ İl Başkanlığı’nda devir teslim töreni yapıldı. MHP Elazığ il binasında gerçekleşen törende MHP Elazığ Milletvekilliği aday adaylığı için görevinden istifada eden Semih Işıkver  görevini Yunus Bal’a devretti.

IŞIKVER: İNSANÜSTÜ BİR GAYRETLEİ ONURLU BİR KAVGANIN PARÇASI OLDUK

Devir teslim töreninde konuşan Semih Işıkver,”İnsanüstü bir gayretle hep beraber çok onurlu bir kavganın parçası olarak belki yurt dışı oylarla kaybetmiş de olsak bir milletvekili çıkarmış bir siyasi hareketin biri teşkilatın il başkanı olarak o gün ki onurlu mücadeleyi de çok ulvi duygularla, çok yüksek duygularla bünyemde hissettiğimi bir kez daha ifade etmek istiyorum. akabinde şehirde gelişen o siyasi ortamı 24 Haziran ve sonrasındaki siyasi ortamla 31 Mart 2019 seçimlerinde yine gerek mücavir alanda, gerekse de mücavir alan dışında milliyetçi hareket partisinin Elazığ’da bugüne kadar aldığı en büyük oyları, rekor oyları şükür ki şahsımın il başkanlığı yaptığı dönemde almayı  Rabbim nasıp etti. hatırlarsanız 3 belediyeyi Ağın, Maden ve Sivrice aldığımız gibi yine Maden’de, Sivrice’de, Palu’da, Beyhan’da, Arıcak’ta daha önce almadığımız ölçekte büyük oylar aldığımız ve rekorlar kırdığımız bir dönemi hep beraber icra ettik. akabinde 24 Ocak 2020 depremi ile beraber şehrimizin neredeyse 3 te birinin yıkıldığı bir süreçte, insanımızın çok ciddi manada desteğe ihtiyaç duyduğu bir süreçte yine ilk binanın dilek apartmanının yıkılmasıyla birlikte orada enkaz kaldırma faaliyetinden, kurtarma faaliyetinden aklınıza gelecek  bütün faaliyetlerde milliyetçi ülkücü hareket olarak Elazığ çocuğunun, Elazığ insanın yanında nasıl yer aldığımızı yine tarih o bizim açımızdan muhteşem olarak değerlendirdiğimiz, çok kıymet verdiğimiz o mücadeleyi tarih yazacak.” dedi.

BİZDEN ALDIĞI BAYRAĞI DAHA DA İLERİYE TAŞIYACAĞINA EMİN OLDUĞUM YUNUS BAL BAŞKANIMIZI TEBRİK EDİYORUM

Hizmet süresinin son gününde duygularını tarif etmekte zorlandığını belirten Işıkver, görev süresi boyunca yanında olan herkese teşekkür ederek şunları söyledi.

”Her güzel şeyin bir sonu var. Benim adıma da bugün hizmet süremin son günü. Duygularımı tarif etmekte güçlük çekiyorum. Ben bugüne kadarki mücadelemizde yanımızda duran başta görevi devraldığım il başkanıma ondan önce görev yapan il başkanlarıma yine bugün Elazığ, Ağın, Maden, Sivrice belediye başkanlarıma yine 10 ilçemin 10 tane yiğit bozkurt ilçe başkanlarıma, ülkü ocaklarıma, Kamu-Sen’e, hepsine ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Bundan sonraki süreçte Cenabı Allah’ın inayeti ile bu görevi benden daha iyi yapacağıma inandığım ve bundan sonraki süreçte bizden aldığı bayrağı daha da ileriye taşıyacağına kesinlikle emin olduğum kıymetli kardeşim Yunus Bal başkanımızı da tebrik ediyorum. Ben bugün bu kardeşimize Milliyetçi Ülkücü hareketin onurunu, şerefini, namusunu teslim ediyorum. Allah yolunu bahtını açık etsin. Zorunu kolay etsin. Rabbim yar ve yardımcısı olsun. Varsa hakkım helal hoş olsun. Sizlerde hakkınızı bana helal edin” ifadelerini kullandı. MHP Elazığ İl Başkanı Yunus Bal’da Ülkücü için, ülküsü ve davası uğruna çalışmanın nihayeti yoktur”

YUNUS BAL:  KANIMIZIN SON DAMLASINA KADAR PARTİMİZİ, BAYRAĞIMIZI DAHA YUKARIYA TAŞIMAK İÇİN ÇALIŞACAĞIZ.

İl Başkanlığı görevini devralan Yunus Bal da kendisiyle birlikte partide çalışan herkesin kanının son damlasına kadar cesaretiyle, şevkiyle  partiyi bu bayrağı daha fazla yukarı çıkarmak için çalışacaklarını ifade etti.

Yunus Bal, “Başkanımız aslında sözün çoğunu özetledi. Bizler emanetçileriz belki bugün biz geldik. Birkaç zaman sonra da bizler gideceğiz. ama herkes şundan emin olsun ki bu parti içerisinde çalışan herkes kanının son damlasına kadar cesaretiyle, şevkiyle bu partiyi bu bayrağı daha fazla yukarı çıkarmak için çalışacağız. Biz bugüne kadar zaten teşkilatımızda başkanımızla beraber görev yaptığımız süre içerisinde de birçok organizasyonda gerçekten Türkiye’nin en iyi organizasyonunu yapan bir teşkilat olarak da devam ettik. Bundan sonra da daha iyisini yapmak için elimizden geleni yapacağız hepinize çok teşekkür ediyorum” dedi.

Devir teslim töreninde bugüne kadar yaptığı çalışmalar ve desteklerden dolayı da Eski İl Başkanı Semih Işıkver’e KAÇEP Birim Başkanı Fatma Sevinç Oğuzhan tarafından plaket taktim edildi.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tema Tasarım | Osgaka.com