Ana Sayfa GÜNDEM 17 Aralık 2022 412 Görüntüleme

Bulut: ”6. Bölge Teşviklerinden Yararlanma Süresi “2 Yıl” Uzatıldı!”

Ak Parti MKYK Üyesi ve Elazığ Milletvekili Metin Bulut, Elazığ’ın da içinde olduğu 6. bölge teşviklerinden yararlanma süresinin 2 yıl uzatıldığını duyurdu.

Konuya dair açıklama yapan Bulut, Elazığ Organiza Sanayi bölgesinin teşvik kapsamına alınmasından sonra yatırım sayısının ve istihdamın arttığına dikkat çekerek şunları söyledi:

2017 yılında Elazığ 6. bölge teşvikleri kapsamına alınmıştı. Dönem milletvekillerimizin, Ticaret Odası yönetiminin, sivil toplum kuruluşlarının ortak hareket etmesi ile ilimiz 6. Bölge Teşviklerinden yararlanmaya başlamıştı. Organize Sanayi Bölgemiz bu kapsama alındıktan sonra hızla genişleyerek büyüdü. Yatırımcı sayısı çeşitlenerek arttı. İstihdam edilen kişi sayısı büyük oranlarda arttı.

Teşvik süresinin uzatılması için daha önce Cumhurbaşkanımıza bizzatihi talebimizi iletmiştik. Cumhurbaşkanımızın tensipleriyle süre uzatılmıştı. Şimdi bu süre idiğer illerle birlikte iki yıllığına uzatıldı. Cumhurbaşkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan’a şehrimiz adına teşekkür ediyoruz. Süre uzatımına destek ve katkılarından dolayı Sanayi ve Teknoloji Bakanımız Sn. Mustafa Varank’a teşekkür ediyoruz.

.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tema Tasarım | Osgaka.com