Ana Sayfa Güncel, GÜNDEM 19 Aralık 2022 387 Görüntüleme

MÜSİAD’TAN OSB’DEKİ FABRİKALARA ZİYARET

MÜSİAD Elazığ Başkanı Tekin Gürkan, yönetim kurulu ve üyeleri OSB de faaliyet gösteren fabrikaları ziyaret etti.
Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği Elazığ Başkanı Tekin Gürkan, yönetim kurulu ve üyeleri ziyaretlerini sürdürüyor.
Bu kapsamda MÜSİAD Elazığ Başkanı Tekin Gürkan, yönetim kurulu ve üyeleri OSB de faaliyet gösteren MÜSİAD üyesi Redcolour Yapı ve Endüstri Boya fabrikasını ziyaret etti.

MÜSİAD Elazığ Başkanı Tekin Gürkan yaptığı açıklamada; “Organize Sanayi Bölgesi’nde 2010 yılından şimdiye kadar faaliyet gösteren ve bünyesinde 200 kişiye istihdam sağlayan Redcolour&Redboard işletmeleri ARGE birimleri ile sürekli kendini geliştirmekte, ürün yelpazesinin çeşitliliği ile iç pazar yanında birçok ülkeye ihracat yapmaktadır. Bölgesinde boya ürünleri imalatında öncülük yaparak sektöre yön veren bu başarılı yerel markamızın mimarları Emre Düşmez ve Eşi Oya Düşmez Hanımefendi’ye ilimize ve ülkemize katmış oldukları katmadeğerden dolayı teşekkür ederiz” dedi.
Her bir MÜSİAD üyesinin kendi alanlarında seçkin birer girişimci olduklarını vurgulayan Gürkan, “MÜSİAD çatısı altında üretim yapan her üyemiz memleketimize hizmet etmekte, istihdam yaratmakta ve yatırımları ile de ülke ekonomisine katkı sağlamaktadır. Başta üretim yapan üyelerimiz olmak üzere her bir üyemizin her zaman destekçisi olacağız” dedi.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tema Tasarım | Osgaka.com