Ana Sayfa Güncel, GÜNDEM 19 Aralık 2022 322 Görüntüleme

Türk Kadınlar Konseyi Derneği Elazığ Şubesi İhtiyaç Sahibi Kadın ve Öğrenciler İçin Kermes Düzenledi

Türk Kadınlar Konseyi Derneği Elazığ Şubesi 17 Aralık Cumartesi Günü Akgün Otel’de İhtiyaç sahibi kadınlar ve öğrenciler yararına yemekli bir kermes düzenledi.

TKKD Elazığ Şubesi Kurucu Başkanı Prof.Dr. P.Sema Temizer Ozan açılışta yaptığı konuşmada TKK Derneği Elazığ Şubesinin Eylül 2019 yılında resmen açıldığını ve 2020 Elazığ depremi akabinde Türk Kadın Konseyleri Federasyon Başkanı Canan Güllü ve TKK Derneği Genel Başkanın Fatma İnal’ın Oluru İle “Elazığ İli Deprem sorumlusu” olarak görevlendirildiğini söyledi.

ELAZIĞ DEPREMİ SONRASINDA KAR KIŞ DEMEDEN HİZMET VE YARDIM GÖTÜRDÜK

Ozan konuşmasının devamında Elazığ Depremi ile başlayan çalışmaları kapsamında onlarca depremzedeye, çadır kentliye, tren kentliye, Elazığ merkezi ve köylerindeki hasar gören okullara, öğrencilere, kar buz demeden halkın içine girerek bire bir hizmet ve yardım götürdüklerini dile getirerek şunları söyledi:

”Astra Zeneka firması aracılığı ile Akçakiraz İlköğretim Okuluna bir kütüphane kazandıklarını, daha sonra onlarca okulun onlarca öğrencisine giyim yardımı yanında ve “Faydalı Kitap Kampanyasını” başlattık, Ramazan ve bayramlarda onlarca aileye “gıda yardımlarında” bulunarak, öğrencilere burs bulduk.

ELAZIĞ DEPREMİYLE BAŞLAYAN YARDIM ÇALIŞMALARIMIZ İZMİR DEPREMİYLE DE DEVAM ETTİ

İzmir Depreminde de tekrar “Deprem Sorumlusu” görevini aldığını ifade eden Prf. Dr. P.Sema Temizer Ozan, Ege Bölgesi depremzedelerine ve ihtiyaç sahiplerine giyim, para ve beyaz eşya yardımlarında bulunduklarını ve zaman zaman ellerini Türkiye’nin neresinde ihtiyaç varsa oraya uzattıklarını ve hizmetlerine halen devam ettiklerin ifade etti. Ozan:   ”Tüm masalarımızı turuncu ve mor balonlarla süsleyerek “Kadına Şiddeti” ve “Mor Cepkeni” sembolize ettiğimizi, “Kelebekler “ gösterimi ile önemli bir yarayı dile getirerek devam ediyoruz. Programımızda yer verdiğimiz Hayma Merkezi hanımlarının el emeği, göz nuru ürünlerinin satışlarını yapmalarına yardımcı olma gayretindeyiz.” dedi.

Prof.Dr.Temizer Ozan kermes düzenlenmesinde yardım ve emekleri geçen herkese teşekkürlerini ileterek şunları söyledi:” Organizasyonun gerçekleştirilmesine katkıda bulunan Elazığ esnaflarından Bilal Kumaş’a, Dilek Bijuteri’ye, STS Plates’e, Karbon Cilt Bakımına, Meltem Tugan’a, Modam Zücaciye’ye, Ambara ayrıca Prof.Dr. Erhan Yılmaz’a , Elazığ Belediye Başkanlığı’na , Akgün Otelden Figen Çiçekci’ ye, White House Otel Yetkililerine, Hilal Kent Hayma Kuruluşuna, bizlere misafir olan tüm Kıymetli Elazığlılara, birlikte çalıştığımız yönetim kurulu üyelerime ve bize gönül veren herkese TKKD Elazığ Şubem adına teşekkür ederim.”

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tema Tasarım | Osgaka.com