Ana Sayfa GÜNDEM 21 Aralık 2022 267 Görüntüleme

BAŞKAN BAL “AYRIM YAPMADAN, HER KESİMİ KUCAKLAYARAK, BİRLEŞTİREREK YOLUMUZA DEVAM EDECEĞİZ”

MHP İl Başkanı Yunus Bal, Ağın, Keban, Baskil, Kovancılar, Karakoçan, Palu, Sivrice ve Maden,  İlçe Teşkilatlarını  ziyaret etti.
Ziyaret sonrası açıklamalarda bulunan Başkan BAL:

“Sürekli sahada, vatandaşlarımızın içinde ve yanında olacağız. Elazığ’ımızın her karışına, her metrekaresine, her bireyine dokunabilmek için hız kesmeden gece gündüz çalışmaya devam edeceğiz. Güçlü Elazığ, güçlü Türkiye ve güçlü Milliyetçi Hareket Partisi idealimiz doğrultusunda ayrım yapmadan, ötekileştirmeden her kesimi ve herkesi kucaklayarak, birleştirerek yolumuza devam edeceğiz. Önümüzdeki genel seçimlerin Elazığ ve ülkemiz için ne kadar önemli olduğunun bilincindeyiz ve tüm stratejilerimizi, tüm çalışmalarımızı bu öneme binaen geliştiriyoruz..” dedi.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tema Tasarım | Osgaka.com