Ana Sayfa Güncel, GÜNDEM 26 Aralık 2022 468 Görüntüleme

Milletvekili Bulut, OSB’deki Ayakkabı ve Çanta Fabrikasını İnceledi

AK Parti MKYK Üyesi ve Elazığ Milletvekili Metin Bulut, OSB’de faaliyete girecek olan ve yüzlerce kişiye istihdam sağlayacak ayakkabı ve çanta fabrikasında incelemelerde bulundu. Milletvekili Metin Bulut’u Fabrika Sahibi Gürkan Talo karşıladı. Fabrika Türkiye’nin en büyüğü ve Avrupa’nın 3. büyük fabrikası olma özelliğini taşıyor.
Milletvekili Bulut, Organize sanayi bölgesinde yakın zamanda faaliyete girecek olan ve yüzlerce Elazığlıya istihdam sağlayacak olan ayakkabı ve çanta fabrikasını ziyaret ederek, incelemelerde bulundu. Elazığ Organize Sanayi Bölgesinde 12.000 metrekare alana kurulacak olan dev fabrika Türkiye’nin en büyüğü ve Avrupa’nın 3. büyük fabrikası olma özelliğini taşıyor. Türkiye’nin en büyük kapasiteli çanta fabrikasında 700 kişi istihdam edilecek.

AK Parti MKYK Üyesi Elazığ Milletvekili Metin Bulut yaptığı açıklamada; “Bugünümüzü Elazığ Organize Sanayi Bölgemize ve Elazığ Organize Sanayi Bölgemizde üretim yapan kardeşlerimize ayırdık. Fevkalede de keyif aldık. Yine hem Elazığ’ın çok yetiştirmiş olduğu ciddi üreticilerden imalatçılardan, sayılı isimlerinden 2 tanesiyle birlikteyiz. Gürkan Talo kardeşim MÜSİAD’ta da birlikteliğimizin olduğu o günden bugüne dostluğumuzun daim olduğu hakikaten Elâzığ’dan çıkmış dünyaya kendisini kabul ettirmiş kendi alanında da en iyi isimlerden bir tanesi. Muhteşem bir yatırım yapıyor onu yerinde görmek için ziyaretine geldik. Yine çok kıymetli kardeşim Esat Aktaş geçmişte onun yatırımlarını da yerinde gezmiştik. Yine Elazığ’a katma değer açısında çok büyük katma değer sağlayan hem istihdam açısından hem de Elâzığ’ın ihracat rakamlarını yükseltecek, ticari rakamlarını yükseltecek şekilde yatırım yapan iki tane kardeşim. Bugün onlara hep selam vermek bir yandan da motivasyon açısından destek olabilme adına kendilerinin ziyaretine geldik. Kendilerine de bu hüsnü kabullerinden dolayı çok teşekkür ediyoruz” ifadelerini kullandı.

AK Parti MKYK Üyesi Elazığ Milletvekili Metin Bulut, Elazığ için sosyal ve ekonomik meselelerde duyarsız kalmayacağının altını çizdi. Bulut, “Ben ilk seçildiğim günde ifade ettim iki şeye duyarsız kalmayacağım; sosyal ve ekonomik meselelerini Elazığ’ın duyarsız kalmayacağız dedik. Elazığ’ın büyümesi, gelişmesi, ilerlemesi bu iki hat üzerine oturmuş durumda hakikaten ekonomik açıdan gelişmemiş olan hiçbir yapının büyümesi, kalkınması mümkün değil o yüzden organize sanayi bölgelerimiz çok önemli, çok kıymetli. Bizde başından beri sanayicilerimiz bize ihtiyaç duyduğunda elimizden geldiği kadar gücümüzün yettiği kadar onların yanında durmaya çalışıyoruz. Onlarla birlikte çözüm ortağı olmaya çalışıyoruz” diye ifade etti.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tema Tasarım | Osgaka.com