Ana Sayfa Güncel, GÜNDEM 30 Aralık 2022 665 Görüntüleme

BAŞKAN YILMAZ: 2023 YILINDA BELDEMİZE DEĞER KATACAK PROJELERİMİZ DEVAM EDECEK

Yurtbaşı Belediye Başkanı Yasin Yılmaz, 2022 yılında belediye hizmetlerinde çığır açtıklarını yeni yılda da aynı azim ve heyecanla çalışmalar gerçekleştireceklerini ifade etti.

Başkan Yasin Yılmaz, yeni yıl mesajında şu görüşlere yer verdi:

“Hizmetlerle geçen bir yılı geride bıraktık. 2022 yılında güzel beldemiz Yurtbaşı’na değer katacak çalışmalara imza atarak belde sakinlerimizin istifadelerine sunduk. Yeni yılda da büyük projelerimizi hemşehrilerimize kazandıracağız. Belediye hizmet binamızı tamamlayarak belde sakinlerimizin hizmetine sunmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Yine genç kardeşlerimiz için iki adet Amatör Futbol Sahasını bakanlığımız aracılığıyla tamamladık. Beldemize kazandırdığımız park alanlarına yeni yılda yenilerini ekleyeceğiz. Mezarlık alanımızda hummalı bir çalışma yaparak beldemiz sakinlerinin istifadelerine sunduk. Bunun yanı sıra Organize Sanayi Bölgesi yolunda günlerdir süren sıcak asfalt serim çalışmalarının da önümüzdeki günlerde tamamlanacağını belirtmek isterim. Yurtbaşı Belediyesi personelimizle beldemize değer katacak projelerimiz 2023 yılında devam edecek. Bu duygu ve düşüncelerle başta belde sakinlerimiz olmak üzere tüm hemşehrilerimize yeni yılda sağlık ve mutluluklar diliyorum.”

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tema Tasarım | Osgaka.com