Ana Sayfa GÜNDEM, Uncategorized 30 Aralık 2022 569 Görüntüleme

CHP’DE BİTMEYEN TAHT KAVGASI KÖŞE YAZISI…

Siyasi arenanın kızıştığı ve seçimin ayak seslerinin her geçen gün daha yakından duyulduğu bu süreçte, ülke siyasetindeki hareketlilik artarak devam ediyor. Muhalefet ve iktidar partilerinin seçim öncesi çalışmalarını hızlandırdığı bu süreçte birçok aday ve aday adayları isimlerini açıklamaya başlarken gözler Türkiye’nin en büyük ana muhalefet partisi olan CHP’ye çevrildi.

Ülke genelinde ki siyasi hareketliliğin etkisi ilimizde de yoğun olarak yaşanırken, Elazığ’da ki CHP kanadının kendi içinde ki anlaşmaz tavrı hem siyaseti hem de vatandaşların bakış açılarını olumsuz etkilemeye devam ediyor.

Bir yandan sürekli olarak sahalarda olduğunu belirten milletvekilinin il teşkilatı içerisinde uyguladığı “tek adam” tutumu dikkat çekerken öbür yandan aday olma yolunda ilerlemek isteyen vekil adaylarının önünün kapatılması Cumhuriyet Halk Partisinin Elazığ’da kan kaybetmesine neden oluyor.

Daha önce İl Başkanının ve delegelerin ihraç edilmesiyle gündeme gelen il teşkilatının, partiye katkı sağlamak yerine kendi içerisindeki danışıklı dövüşü ne zaman bırakacağı merak edilen konular arasında yer almaya devam ediyor.

İktidar olmaya talip olan bu parti tarafından verilen sözlerin yerine getirilmemesi, partinin ve partiye karşı var olan imajın zedelenmesine neden oluyor.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tema Tasarım | Osgaka.com